Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Van egy 40 éves férfi, akivel egy éve tart a szexkapcsolatunk, és amúgy mindenben számíthattunk egymásra, megbízom benne, mindent megosztottam vele, illetve ő is bízik bennem. Megosztott velem olyan dolgokat az életéből évekkel korábbról, amit ha egy kívülálló hallana, talán szóba sem állna vele. Összességében ő több nekem, mint sima barát, de nem vagyunk egy pár.

Nagyon úgy néz ki, hogy valami pszichopata féle lehet a csávó, mert most több helyről is visszahallottam egymástól függetlenül, hogy mennyire megalázó és lenéző stílusban beszél rólam, amikor nem vagyok ott.

Hogy "ő velem mindent meg tud csinálni, mert bármit hagyok neki" és majd "jön a csaj és majd lerendez" de olyan embereknek, akiket én nem ismerek, nem is tudják, hogy létezem, így úgy jön vagy jöhet le nekik, hogy kb az ingyenkurvája vagyok.

Már 2 napja azon kattogok, hogy hogy vezessem fel neki a témát, és egyébként én magam sem tudom, hogy mit várok ettől a beszélgetéstől. Miért viselkedik velem így vajon? Egyébként fektet belém időt és energiát, tehát nem csak kihasznál. Mindketten szinglik vagyunk.

Olyan, mintha a pasinak 2 személyisége lenne. Mikor együtt vagyunk, imádnivaló, de mikor külön, akkor így beszél rólam. Ezt a tárgyiasítást olyan komoly szinten műveli, hogy egy barátja, akivel kb 3x találkoztam összesen, hívott fel, hogy ő szerinte én ehhez nem járulok hozzá, nem erre szerződtem, de vigyázzak vele, mert szerinte kihasznál.

Voltatok már hasonló helyzetben? Ha pasiként ugyanígy viselkedsz valakivel, azt miért teszed? Mindenesetre a reakciója mindent el fog árulni. Minden jó tanácsot elfogadok.

29n

2024. ápr. 9. 08:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Es nem abrandultal ki belole ahogy megtudtam? Nekem is volt egy ilyen parom ,aztan egyszer lattam miket ir rolam a tesojanak,baratainak es nekem teljesen kiabrandito volt ,szakitottam is vele. A tesojanak pl irta,hogy jovoheten mar mas baratnovel fog menni wellnesezni (kozbe meg velem szervezte a hetveget) ,egyik haverjanak ,hogy na en megyek szopni,baszni es bar arra jo vagyok. Vagy ,hogy en elmentem vele valahova es kint ultem a kocsiba,amig o megivott harom sort egyik haverjaval,mert jol vagyok tanitva (hat ott sem voltam amugy) szb stb. Aztan szakitas utan egyszer talalkoztunk egy buliban,kicsit be voltam csicsentve,beszelgettunk de kiesett a telefon a kezembol. Arra meg azt mondta masnak,hogy kiverte a kezembol es osszetorte,hogy en elotte miert beszelgetek masokkal 😅
2024. ápr. 9. 11:37
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Megtudtad*
2024. ápr. 9. 11:38
 13/13 anonim ***** válasza:
68%

Erre csak annyit tudok írni, hogy ha ezek után van gusztusod lefeküdni vele, az óriási szégyen rád nézve!...

Volt ilyen egyébként nekem is, hát én kb. megszégyenítettem és porig aláztam az exével karöltve, akinek a hátam mögött udvarolt volna. Csak én beleköptem a levesébe. Akkor lettem pszichopata ugyebár, aki nem bírja feldolgozni, hogy nem kell neki, mert én nem mosolyogtam ahhoz a patkány jellemhez, amit ő képvisel. Szerencsére sikerült kirúgatni az aljadékot, úgyis csak vedelni plusz drogozni járt be melóba. Pszichopata hulladék az ilyen.

Javaslom, tegyél le róla, majd rúgj bele minimum akkorát, amekkorát ő beléd. Ugyanis jelenleg a kapcarongyának tekint, semmi többnek!!!...

2024. ápr. 9. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!