Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a mondatok amik megalázóak egy nő számára?
Legyetek szívesek a 20-ast jelenteni, nagyon szomorú hogy vannak itt emberek akik szándékosan bullyingolnak másokat amiért segíteni szeretnének egy számukra fontos személynek
A többieknek köszönöm a válaszokat
#19 Akkor hogy segítsünk? Nekem pl lehet azt mondani hogy nem sikerült az újonnan kikísérletezett étel mivel utálok főzni és nem is érdekel. Sőt, magamtól is tudom ha sz.r.
Viszont igen megorrolnék arra aki meg akarná szabni hogy mit vehetnék fel vagy hogy sminkelek, főleg ha a korommal jönne ami nem látszik, a súlyom meg a BMI alján kullog (175/55).
Szóval konkrétumok?
Mindenkinek más a sértő. Például a legjobb barátnőm majdnem elvált egy olyan mondat után, hogy "pont olyan vagy, mint anyád". Én erre annyit mondok, hogy "Tényleg? Köszönöm, nagyon kedves vagy!"
Van, hogy véletlenül sikerül valakinek az elevenére tapintani, pedig neked az csak egy ártatlan megjegyzés.
Igazából ahhoz, hogy valaki puszta szavakkal meg tudj sebezni ennyire, nagyon jól kell őt ismerned.
#22: "amiért segíteni szeretnének egy számukra fontos személynek"
Természetesen csakis tiszta szívjóságból, ugye? Még véletlenül sem azért, hogy be akarj vágódni nála.
Tudod mit? Ha ő maga nem kéri kifejezetten a segítségedet, akkor hagyd őt békén, mert onnantól kezdve ez nem róla és a problémájáról szól, hanem rólad, pontosabban arról, hogy TE mit akarsz TŐLE.
Nem lehet általánosítani, mindenkinek más fáj.
És van, aki soha többet nem akar beszélni róla.
Pl az is rosszul esik az embernek hogy önzetlenül segíteni szeretne egy szerettén és pár buta nő idejön mocskolódni hogy én biztos bántani akarom meg hiztos le akarok feküdni vele stb stb
De hát sajnos nincs mit tenni a mai világban egyre több ilyen rosszindulatú ember van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!