Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogy mondhattok egy lányra olyat, hogy deszka?! Hogy lehettek ilyen megalázóak?
Miért, te mindig végigszótagolod azt, hogy "pattanásos arcbőrű"? Néha egymás közt egyszerűbb úgy mondani, hogy ragyás.
Na nyugodtan pontozzatok csak le...
Héhé hé! Álljon meg a fáklyás!
Én sem mondtam ilyent lánynak soha. De még olyan embernek sem, akitől ezt hallhatná vissza! A deszkaság csak egy paraméter. Ezzel szerintem semmi sértőt nem mondok, mert izlés kérdése hogy kinek mi jön be. Vegyétek úgy, hogy a normális izlésű pasi amikor azt mondja egy csajRA (és nem csajnak!) hogy DESZKA, akkor olyan , mint ha egy normális izlésű lány mondaná egy pasira, hogy "barna" (hajszínre gondolván).
Én szeretem a picicit is, nincs ebbe semmi rossz.
#1 voltam
Én is fiú vagyok, de felháborítónak tartom.
A deszka szó használata véleményem szerint megalázó, degradáló, sértő.
az is megalázó, ha egy duci lányra (aki tényleg nem dagadt!!) azt mondják, hogy milyen kövér...mégis van akinek bejön ez, de ettől függetlenül bántják.
bemegy az egyik füleden valami és engedd ki a másikon. ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!