Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIÉRT megy el a párod nélküled bulizni???!
Mert nem pasizni megyek, hanem táncolni, kikapcsolódni, barátnőkkel jól érezni magam.
Kicsit ufo-nak érzem a kérdezőt, hogy ezt megkérdezte.
Mert nem vagyunk összenőve. Egészséges kapcsolatba ez belefér. Bízom benne. Nyugodtan szórakozza ki magát akkor is, ha nekem nem alkalmas. Mikor együtt megyünk, akkor is táncolunk másokkal is. Pont ugyanaz van akkor is, ha ott a másik meg akkor is, ha nem.
Nem is minden eseményre vagyunk együtt hivatalosak, ez nem szabadna, hogy akadályozza a másikat.
4# Aha persze, aztán hazamész a PHÁÁRODHOZ és magyarázkodsz hogy ÉN ESKHÜSZHÖM HOGY NEM ADTAM meg egy srácnak sem az elérhetőségemet!! 🤥🤥🤥 /vicc ha valaki nem értené mert nem TT függő.
Nem tudom amúgy, sosem izgatott, ha nélkülem megy. Ha meg akar csalni azt megteheti bármikor, bárhol, és valószínűleg úgyis megtudom előbb-utóbb, ha valaki megcsalós típus, az megtalálja az alkalmat bulika nélkül is, aki meg hűséges, azelőtt vergődhet pucéran a legjobb pasi/csaj is, le fogja kopatni.
Az hagyján, de MIÉRT vagytok tehetségtelenek??
Amikor a PHÁROD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!