Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő mehet bulizni nélkülem, de én nem? Mit szólnátok?
Én mentem:D Velem is próbált keménykedni az illető, aztán amikor látta, hogy nem gyerebe az előadása nálam, akkor váltott (én meg vigyorogtam magamban)Aztán a vége az lett, hogy szállított oda, hogy megnézze a felhozatalt:DD
Jó móka volt:D Reggel az első dolga volt felhívni, hogy mizujs?:DD Jó pár hónapig nem is ment sehová:D
Nem lennék vele egy percig se ha korlátoz és bezár miközben ő kitudja mit művel az "éjszakában" mert férfiként joga van hozzá.. De a buta nők a maguk kárán tanulnak sajnos..
58N
Mi az, hogy nem enged el? Nem vagy kiskorú, ő nem az apád. Nem vagy a tulajdona.
Én abban a pillanatban rúgnám ki, mihelyst ilyet kiejt a száján!
Elnennek bulizni. A qvas beszolasa miatt valszeg szakitanek is. Mi az, hofy neki szabad, neked nem? Ez mi az, hogy kijelenti, hogy nem mehetsz.
Remelem, mar elindultal 😊
Szerintem teljesen normális, ha egy párkapcsolatban vannak csajos/pasis esték. De csakis akkor, ha mindkét fél mehet!
Nálunk is van, maximálisan megbízunk egymásban, sose mondta, hogy ne menjek, mert nő vagyok.
Persze utólag ő mindig érdeklődik, hogy mi volt, én meg nem szoktam, mert a söreikre nem vagyok féltékeny. 😜
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!