Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha észrevehette rólam egy kollégám, hogy vonzódom hozzá, (neki valószínűleg van párja ((én ezt nem tudtam korábban)), velem csak a munkahelyen kerül kontaktba, több infó lentebb) mit gondolhat rólam?
Az adott férfi minden bizonnyal levehette rólam a "helyzetet", amit indirekt módon közvetíthettem felé: vagyis hogy nem egészen közömbös számomra, van bennem vonzalom felé. Ő maga láthatóan nem akar "úgy" közeledni felém, de alapvetően jó a viszonyunk. Én természetesen igazodom ehhez, de továbbra is jó kollégális viszonyt szeretnék vele fenntartani, ami úgy tűnik jelenleg meg is van.
Egyébiránt mit gondolhat rólam ez a pasi, ha sejheti/érezheti, hogy bejön nekem?
Ami engem illet továbbá, igyekszem lezárnni vele kapcsolatban a "romantikus" érzelmeket, és tényleg csak egy jófej kollégaként gondolni, és viszonyulni hozzá.
#10-es
Köszönöm, én is ezeket próbálom alkalmazni, azaz szeretnék vele ettöl függetlenül jó viszonyban maradni, de a határok figyelembevételével.
Jelenleg azt érzem hogy ö próbálja kerülni velem a kontaktot (nem úgy mint más kolléganöimmel) , ami nem esik túl jól.
Ennyire kellemetlenül érinti Öt az én visszafogottan kifejezödö vonzalmam (amit 1000,% hogy érez) ?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!