Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfi sok emberrel van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi sok emberrel van közvetlen barátságos viszonyban, akkor neki valószínűleg van már párja?

Figyelt kérdés

Persze tudom, ezt ő jobban tudja, de melyiknek lehet nagyobb esélye szerintetek?

Ismertek olyan férfit, aki normális és barátságos, de mégsincs párja?

Én arra gondolok, hogy nagyobb eséllyel van, mert ha ő tegyük fel nem is kezdeményez senkinél, akkor is egy nő előbb utóbb lecsap rá. Igaz, nem egy szépség ideál, de átlagos, normál kinézetű, mindenkivel leáll váltani pár szót.

2023. okt. 25. 06:23
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
A szocializáltabnaknak nagyobb eséllyel vannak női meg talonjai is. Ha nincs is párja is meglehet az, hogy csak épp 2 nő közt van éppen
2023. okt. 25. 07:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés már nekem is megfordult a fejemben.

Vagyis ha egy férfi túl kiegyensúlyozottnak látszik úgymond, akkor biztos van hol töltekeznie, ergo valószínűleg van otthon egy jól működő párkapcsolata.

2024. ápr. 6. 18:44
 3/6 anonim ***** válasza:
2. vagy qurogat valakit..
2024. ápr. 9. 09:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Lehetséges több minden, mármint, hogy szingli, szexkapcsolatban van, párja van.

Extrovertált. Azoknak könnyű kapcsolatokat kialakítani.

2024. ápr. 9. 09:42
 5/6 anonim ***** válasza:
azert mert egy ferfi baratsagos nem feltetlen van kapcsolatban.. buta elmélet.
2024. ápr. 9. 10:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem lehet általánosítani és összefüggésbe hozni. Nekem kevés barátom van, párommal együtt élek, és így sincs időm mindenre.
2024. ápr. 10. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!