Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha úgy adódna, ti is elhagynátok a párotokat egy fiatal, vékony, helyes, jó genetikájú tinifiúért?
Természetesen. Kit érdekel, hogy a párommal már van egy kialakult életünk, nekem természetesen csak az fontos, hogy szép pasika legyen mellettem az utcán
Vagy nem tudom, ilyen választ akarsz hallani?
9# Jaja, ezt nem érti a sok férfi, amikor itt felsorolják, hogy mi a baj velük, hát normálisan néznek ki, diplomások, jó munkájuk van, autó, mi kell még a nőknek? Hát pl az, hogy ne úgy írj magadról, mintha apámat hallanám 13 éves koromban, hogy miről szól az élet. :D
Ettől függetlenül nem randizok tinikkel, olyan felnőtteket keresek, akik nem ilyen tipikus 80-as évekbeli jó munkás elvtársként gondolnak magukra.
10
Ez tök szubjektív, én csak a saját nevemben beszéltem, ne vedd ítélkezésnek.
Nyilván. Mit nekem lakáshitel, 2 gyerek, közös élet, hobbik, megértés és társ az életben, áhh. Egy 18 éves kisfiú kell, akinek megmutathatom, hol keresse a puncim és egyébként is egész nap dugni akar, beszélgetni nem. Nyilván.
Amúgy nekem tiniként sem volt soha tini fiúm. 17 évesen kezdtem ebbe az egész "műfajba", de 21 éves volt a legfiatalabb fiúm is valaha. Szóval azt hiszem, alátámasztott, hogy soha nem tetszett ez a korosztály, még amikor én voltam fiatal, akkor sem :D
Nyilván a szex, meg csak simán egy kaland az oké, akkor lényegtelen, ki hány éves (amennyiben nagykorú és cselekvőképes felnőttekről beszélünk), de hogy elhagyjam miatta a családom, a férjem? Hagyjuk már. Semmi olyat nem tudna nyújtani, ami miatt ezt megérné meglépnem. Na meg hülyeség is lenne, egy kamasznak érdekes lennék nagyon, nagyon maximum, millió jóindulattal is kb fél évig, és utána lépne tovább vagy egy korabeli lányhoz, vagy egy újabb felnőtthöz. És akkor én meg ott állok, széttárt kezekkel, hogy mire számítottam? :D Ne már. Hülye lennék, ha csak ezért lelépnék. Nyilván ha már amúgy is el akarnám hagyni a férjem, akkor amíg zajlik a válás, már nem mondanék nemet egy buliban felszedős kalandra, de azért az nem ugyanaz, mint amikor egy kisfiú miatt hagyom el a családot.
Miért cserélném le a párom egy szúnyog testű, mutáló, zsíros hajú suhancért? 😅
Menj és verd ki másra, úgy tűnik ma ez a vesszőparipád. Elhagyott a csajod egy ilyenért, vagy te vagy a kiskamasz, aki milfekre vágyik?
Simán
De nekem a párom is jó pasi lenne
Na, sosem jövök ezzel és gáznak tartom, de ezt az igazi Borsodi szituban tudom elképzelni.
Ahol a felnőtt ferfi is pont annyit tud nyújtani, mint a fiatal.. anyunál élést, csóróságot... De hogy egy értelmiségi nő kipattan a házasságból egy tinit nevelni, az kizárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!