Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen gyenge a mai fiatal férfiak felhozatala?
Figyelt kérdés
Itt most konkrétan a 20-30 évesekre gondolok. Rettentően sok az akinek semmilyen célja nincs, nincs elképzelése párkapcsolat terén és unalmas velük az ismerkedés. Eddig akikkel ismerkedtem,az első randi alkalmával mindegyik arról beszélt hogy mennyit keres, ha dolgozik persze és nem tanul, mennyit edz és kb ennyi? Egyiket se én kérdeztem, de annyira felszknesnek gondolom ezt..végig azon gondolkodtam hogy oké, és mi van még? Csak nekem ennyire nehéz jó pasit kifogni?2024. márc. 11. 16:41
1/22 anonim válasza:
Sok a gyenge, de nőkben ugyanúgy. Ezt nem lehet nemekre bontani.
2/22 anonim válasza:
Te ezeket a srácokat választottad ki arra, hogy elmenj velük randizni tehát ez a te felelősséged is. Gondolom online társkereső. Na most ott mit tudsz meg az emberekről? Azon kívül nem sokat, hogy mennyire verik vissza szépen a fényt. Meg pár képből talán lehet következtetni az anyagiakra is. Szóval akkor te is felszínes vagy, mert ezek alapján adtál esélyt a randira. Nem vagy hibás ne értsd félre, mindenki olyannal szeretne lenni aki tetszik neki csak az a helyzet, hogy a sablon emberek sokszor nem érdekes személyiségek, mert minden figyelmüket leköti, hogy megfeleljenek az aktuális trendeknek.
3/22 A kérdező kommentje:
Kedves #2 nem, egyik sem online társkereső volt.
2024. márc. 11. 16:53
4/22 anonim válasza:
Ebbol nekem az jon le, hogy azoknak a felhozatala gyenge, akiket randizasra alkalmasnak talalsz. Lehet rosszul valasztasz, ha a korulotted levoknek tobb a sikere.
5/22 anonim válasza:
Azt azért remélem tudod, hogy a kommunikációhoz 2 ember kell. Ezek szerint te sem tettél hozzá semmit.
6/22 A kérdező kommentje:
#4 ismerőseimnek is ugyanúgy ez a problémájuk.
2024. márc. 11. 17:00
7/22 anonim válasza:
Hát ne haragudj, de abból lehet további beszélgetés mint pl. az edzés, munka, iskola. Te nem tudsz beszélgetni és eleve rosszul állsz a férfiakhoz. Ennyi.
8/22 A kérdező kommentje:
#5 igen, tudom. Ne aggódj elég sokat kérdeztem, és meséltem is én, nem csak a sült galambra vártam, mint ahogy gondolod. Viszont őszinte leszek veled, én nem élvezem azt amikor már, már kellemetlen, kihallgatás szerű az egész beszélgetés. Az meg végképpen zavaró, amikor a férfi még a 3. randinál is feszeng.
2024. márc. 11. 17:03
9/22 anonim válasza:
Tudod az a baj, hogy a lényeget nem fogtad fel abból amit írtam és az az volt, hogy neked is van abban felelősséged, hogy kikkel állsz le. Az meg, hogy az ismerőseidnek is ez a baja még nem jelenti azt, hogy igazatok van. Ismerősök vagytok, tehát valamennyire hasonlóan álltok a dolgokhoz vagy az is lehet, hogy generációs probléma. Nekem soha senkivel nem volt olyan tapasztalatom, hogy untam volna vagy ne tudtam volna beszélgetni vele.
10/22 anonim válasza:
#8 Akkor esélyes, hogy rossz minta alapján szűrsz, ha csak ilyeneket figsz ki.
Van 2 opció, vagy kompromisszumot kötsz és nem csak a totál helyes pasikkal mész randira, vagy vársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!