Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen gyenge a mai fiatal férfiak felhozatala?
Sok férfivel és sok nővel is van legalább ugyanannyi gond és ugyanannyival.
Időt kell áldozni arra, hogy az ember megtalálja a megfelelőt.
Sok 19-20 éves lány már azt szeretné, hogy a srác 23 évesen nagyon jól keressen legyen már ilyenkor egy szuper lakása...ésatöbbi.
De ez az átlag embernek 30 éves kora körül kezd kialakulni.
Se nők se férfiak nem tudják még h pontosan hol tudnak elhelyezkedni, ott meddig fognak lakni, és dolgozni. Ez akár hónapról hónapra változhat.
Te még is hány éves vagy és jelenleg mit csinálsz? Tanulsz vagy már munka?
#10 nem totál helyes pasikkal megyek randizni.
#11 én főállásban dolgozom, illetve levelezőn tanulok. 24 éves vagyok, és úgy gondolom hogy nincsenek nagy elvárásaim férfi terén. Nem várom el hogy saját lakása legyen, és azt sem hogy engem tartson el. Mivel extroveltált vagyok ezért inkább olyannak képzelném el a páromat is, ennek ellenére probálkoztam introvertálttal is sajnos kevesebb sikerrel. Amit keresek egy férfiban az az, hogy legyen jó humora, legyen érdeklődö a személyisége és ne legyen goromba. Nem mozgatnak meg a rosszfiúk semmilyen téren. Nem várom el hogy kigyúrt legyen, mivel én is hetente csak 2-3x tudok edzeni..szóval ne legyen nagyon vékony, de elhízva sem. Ezek alapján tényleg olyan nagyon az igényeim?
#11 v.
Nem, de nem lesz egyszerű, és nem mindenki tudja ezt elérni 20-onévesen.
Szóval ismerkedj tovább.
Van aki túllesz 10 randin is míg talál megfelelőt
Az a baj hogy belépek a tiktokra és konkrétan csomószor látom hogy ebben mérik egymást a fiatal fiúk hogy pénz meg kondi, csináld és akkor neked is lesz jó csajod. Meg legyél érzelmileg elérhetetlen mert az vonzó.. Szerintem a sikertelen kapcsolatok sorozata után, ilyen félinformációk láttán egy befolyásolható jellem hajlamos elhinni, hogy ő az oka mindennek, ezért igyekszik felhozakodni az egyetlen számára pozitív tulajdonságával, hogy edz és jól keres, közben kevés érdeklődést mutatva, hátha akkor sikerrel jár.
A fiatal lányokba azt sulykolják hogy legyenek tökéletesen szépek és akkor a világ a lábaik előtt hever majd. Mindezt faceappos lányokkal akiket a valóságban fel sem ismerni , vagy ügyesen plasztikázott nőkkel akiket anyagilag nem érhetnek utol, közben nem említve hogy egy vonzó nőnek milyen belső értékei vannak.
Marha egészségtelen ez, mindenkit arra ösztönözni hogy legyen más mint ami, nem pedig egészséges mértékben kihozni magából amit lehet és esetleg kommunikálni a másik nemmel azon túl is hogy felsorolod neki az erényeidet. A nagy megfelelési kényszerben mindkét fél elveszíti önmagát, így jön létre az üres fiúk és üres lányok tömege.
Az egész ismerkedés arról szól hogy társat találj, erre csináltak belőle egyfajta interjút, aminek ha fél ponton nem felelsz meg már kuka vagy.
A mindennapjaikat is szennyezi az hogy nem felelnek meg saját maguknak, így az egész életüket is céltalannak boldogtalannak érzik.
Pedig egészséges önértékelésű ember is többször pofára esik ismerkedés során, én is ismertem már meg drogfüggőt, munkanélkülit, nárcisztikust aki késsel fenyegetett, extrém féltékenyt, boldog boldogtalant, mire megtaláltam az igazit. A te dolgod, hogy emelt fővel állj tovább, és ne várd hogy majd megváltoznak miattad. Értékes emberből mindig kevesebb lesz, hisz mindenkinek az fog kelleni. Szóval nem kell magyarázatot keresni arra sem hogy pár 30 közeli férfi miért olyan amilyen, nem a te dolgod.
Én is ezt tapasztalom a férfi ismerőseim terén, ha épp nem olyan körökben mozgok (pl: Mensa) ahol érdekes emberek is vannak.
Engem pl mindig más érdekel, youtube videókat csinálok az érdeklődéseimből miután rendesen utánanéztem a témáknak.
Kondiról egy szót sem ejtenék mert nem gyúrok :D
Pénzről se mert eü-s vagyok :D bár kilátásba van hogy jobban keressek.
Biztos találsz olyat aki nem uncsi.
F30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!