Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka annak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak, hogy lehetetlen társkeresőn ismerkedni?

Figyelt kérdés
Átlagos nő vagyok. Átlagos férfiakkal ismerkedem. Beszélgetünk egy ideig a találkozást nem erőltetem, csak ha a férfi hozza fel és mégis eltűnnek. Mindig olyan férfiakkal beszélgetek akivel jól kijövünk, megbeszéljük, hogy komoly kapcsolatot szeretnénk. Egyszer csak nem írnak messengeren.
2024. ápr. 5. 17:22
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
77%

Nem rosszindulatból írom, de nem hiszek neked. A legtöbb embernek nehéz magát és a döntéseit objektíven, "kívülről" látnia.

Szívesen megnézném, hogy kik azok az "átlagos férfiak", megnézném, hogy te mennyire vagy/voltál modell, továbbá megnézném, hogy hogy kommunikálsz.

Szerintem minden egyes ponton súlyos tévedésben lehetsz.

2024. ápr. 5. 18:03
 12/26 anonim ***** válasza:
77%
Nem tudom, én azt vettem észre, az jön be nekik ha szép vagy, értelmes de van egy még kulturált szintig perverz humorod. :D Lekopogom,eddig bejött, mostani páromat is ott ismertem meg.
2024. ápr. 5. 18:06
 13/26 A kérdező kommentje:
Akkor nem hiszel 11-es, ez van mivel barátok szerint is átlagos férfiakról van szó, akik közel sem tökéletesek, és én belátom, hogy az a 8 kiló rám jött. Beszélgetés alakul ha nem tetszik külsőre valaki milyen okból szeretne beszélgetni? Ezt nem értem. Nem mentem modellkedni azért mert nem érdekelt a dolog, hallottam rossz történeteket.
2024. ápr. 5. 18:19
 14/26 anonim ***** válasza:
75%

A barátaid valószínűleg hozzád hasonlóan gondolkoznak, főleg, ha barátNŐkről van szó.

De még ha a nevezett barátaid férfiak és eltérően is gondolkoznak, egészen kicsi a valószínűsége annak, hogy a szemedbe momdanák, ha valami nyilvánvaló hülyeséget látnak.

Ezért, ha valóban választ szeretnék kapni a kérdésedre, érdemes lenne egy külső, független, lehetőleg férfi szemlélő véleményét kikérned. Ilyen személyt mondjuk nehéz lesz találni.

2024. ápr. 5. 18:42
 15/26 anonim ***** válasza:
19%

Egyszer volt itt egy nő, akinek hasonló kérdésben segítettem. Ő csak képet küldött, a külsejére, kisugárzására volt kíváncsi.

Megköszönte a véleményem.

2024. ápr. 5. 18:43
 16/26 A kérdező kommentje:
14. Ez hülyeség ami írsz van kint képem, közösségi oldalakon is. Nem erőltetem magam senkire, van szemük látják hogy nézek ki. Beszélgetés során lesz ez az egész, addig érdeklődőek. Beszélünk hetekig,hónapokig és eltűnnek.
2024. ápr. 5. 18:45
 17/26 anonim ***** válasza:
55%

Valamiért már eleve nem hívnak el.

Ha valaki engem érdekel, a második-harmadik üzenetváltásnál elhívom.

Ha nem tenném, a 98%-uk egy héten belül eltűnne.

Már eleve nem értem, hogy te miért nem tűnsz el.

2024. ápr. 5. 18:49
 18/26 anonim ***** válasza:
Ha 1 heten belul nincs randira invitacio, akkor te vegulis csak levelezopartner vagy. Az idodet huzod az ilyenekkel. Neked kene eltunnod 1 het utan. Mivel nem igy teszel, az eleg nagy keysegbeesesre utal reszedrol.
2024. ápr. 5. 18:52
 19/26 anonim ***** válasza:
58%

Nem muszáj elhinni. 🤣

15 voltam.

2024. ápr. 5. 18:55
 20/26 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kétségbeesett nekem fontosak bizonyos tulajdonságok belsőleg amik kevés férfiban vannak meg.
2024. ápr. 5. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!