Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, hogy lehetetlen társkeresőn ismerkedni?
Nem rosszindulatból írom, de nem hiszek neked. A legtöbb embernek nehéz magát és a döntéseit objektíven, "kívülről" látnia.
Szívesen megnézném, hogy kik azok az "átlagos férfiak", megnézném, hogy te mennyire vagy/voltál modell, továbbá megnézném, hogy hogy kommunikálsz.
Szerintem minden egyes ponton súlyos tévedésben lehetsz.
A barátaid valószínűleg hozzád hasonlóan gondolkoznak, főleg, ha barátNŐkről van szó.
De még ha a nevezett barátaid férfiak és eltérően is gondolkoznak, egészen kicsi a valószínűsége annak, hogy a szemedbe momdanák, ha valami nyilvánvaló hülyeséget látnak.
Ezért, ha valóban választ szeretnék kapni a kérdésedre, érdemes lenne egy külső, független, lehetőleg férfi szemlélő véleményét kikérned. Ilyen személyt mondjuk nehéz lesz találni.
Egyszer volt itt egy nő, akinek hasonló kérdésben segítettem. Ő csak képet küldött, a külsejére, kisugárzására volt kíváncsi.
Megköszönte a véleményem.
Valamiért már eleve nem hívnak el.
Ha valaki engem érdekel, a második-harmadik üzenetváltásnál elhívom.
Ha nem tenném, a 98%-uk egy héten belül eltűnne.
Már eleve nem értem, hogy te miért nem tűnsz el.
Nem muszáj elhinni. 🤣
15 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!