Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek linkelnétek egy képet olyan férfiról aki
szerintetek nagyjából az átlag magyar pasi ma a
társkereső korosztályból?
Innen is látni, hogy kinek milyen jön be kérdező. Aki nekem tetszik más szerint átlagos, vagy nem szimpatikus. Az ízlések eltérnek...
ápr. 3. 16:09
12/26 A kérdező kommentje:
Ne trollkodjátok szét légyszives a kérdést, NEM INCELES TÉMA, az átlagos magyar férfire vagyok kíváncsi és egy Orbán Viktoros tiktokvideó ihlette a kérdést ha már annyira számít ez.
13/26 A kérdező kommentje:
11. De nem erről van szó! Nem arról kinek mi tetszik! Hanem arról, hogy ma Magyarországon mi a prototípus, akiből a legtöbb van, női szemmel. Az hogy ez tetsző vagy nem nem ez a kérdés. Próbáltam a kérdés kifejtésben ezt jobban megmagyarázni de úgy látszik nullára megy át és inceleztek, letojom ezt az incel témát.
A salamé az én egy pár női szememmel úgy néz ki, mint egy kosztümös filmben a titokzatos betegségben szenvedő sápadt gyerek, aki kérdéses, hogy átvészeli-e a telet, és annyi lenne a megoldás a betegségére, hogy néha kimegy a szabadba játszani, és eszik egy hamburgert.
Lehet, ha 13 éves lennék, bejönne, de nem akarom ennyire lenézni magamat.
ápr. 3. 16:26
13
De nem érted te agyoniskolázott, hogy az emberi külső egy szubjektív megítélés?
Nincs semmiféle prototípus, mert 10 emberből a prototípusodat 3 átlag felettinek, 4 átlag alattinak, 3 pedig átlagosnak találja. Mert a külső nem objektív szempont!
Lásd a 4-es aztán a 7-es válaszát, mindkettőjük egy általuk megígélt "jó" faszit linkelt, számomra pedig mindkettő k.rvára átlagos, sőt.
Ezért írtam az első válaszomban, hogy akadjatok már le erről a külső témáról, mert nem objektív téma, de ti mégis úgy kezelitek.
ápr. 3. 16:35
Google képekbe ird be parom.hu vagy randi.hu ferfiak
Es pl
[link]
ápr. 3. 16:44
17/26 A kérdező kommentje:
Még mindig nem értitek. Nem ízlésről, semmi szubjektívről nem kérdezek hanem arról a szemeddel mit látsz és ennyi. Nem kell megítélned, hogy az neked tetszik vagy nem. Például egy külföldinek csak meg akarnátok mutatni mi a magyar férfi kinézet, de ugyanígy van tipikus olasz pasi meg tipikus francia, én erre a tipikusságra vagyok kíváncsi, inkább hagyjuk is az "átlag" kifejezést mert úgy látom az inceltémára annyira ráfüggtetek, hogy már azon kívül mást nem akartok érteni.
De miért fontos ez neked?
ápr. 3. 16:51
19/26 A kérdező kommentje:
Na jó mondok is példát csak nem akartam ezzel befolyásolni. Nekem azt mondták (férfiakkal beszélgettem), hogy egy tipikus magyar jellegű férfi az Kövér László arcra például. Nem azt kérdezem, hogy neked tetszik-e ez vagy nem!!! Hanem csak kíváncsi lettem volna női szemmel ez ugyanez lesz e. De sajnos az inceltémára annyira rá vagytok pörögve, olyan mániátok már hogy ezt a kérdést sem megérteni nem tudtátok de szét is csesztétek.
Engem kiokítottak (miután leírtam, hogy az átlag, tehát a többség nőben és férfiban is túlsúlyos), hogy más az átlag ember, és már a 10-es skálán az átlag. Tehát társkeresésben más.
ápr. 3. 17:00
Kapcsolódó kérdések: