Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem nagyijával közös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem nagyijával közös portára költöztünk. Mennyit illik nekem a nagyival törődni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A férjem és én közösen döntöttünk úgy,hogy a párom anyukájának házát megvesszük,ami a nagyival közös portán egy ikerház, közös udvarral. Igazából őszinte vagyok, nem lett volna anyagilag lehetőségünk hitel nélkül házat venni így ez jó megoldás volt. Kb hét hete lakunk itt, előtte két évig újítottuk. Volt olyan eset,hogy feljöttem takarítani mikor még nem laktam itt és nem mentem át hozzá. A hátam mögött megszólta ezt,hogy rá sem néztem.

A nagyi egészségi állapota elég változató, tavaly szinte egész évben kórházban volt. Elég idegesítő személyiség, folyton zaklat minket, panaszkodik és állandóan mindene fáj. Én nem igazán vagyok erre kíváncsi. Nekem már nincsenek nagyszüleim, de az enyémek nem voltak ilyen erőszakosak. A párom rendbe teszi átmenetileg, leszidja stb de rám egyre többször próbál akaszkodni ami nekem valamiért nehezemre esik. Én nem szeretnék naponta többször hozzá bejelentkezni,hogy mikor hova megyek vagy bármi. A férjem nem problémázik rajta, mindig elmondja hogy mondjak nemet ne kapassam magamra de én nem tudok ennyire karakán lenni. 2 hónapos terhes vagyok amiről még nem tud a család, de nem fogok a nagyi kénye kedve szerint ugrálni. Folyamatosan kitalálna tennivalókat nekünk,amit a férjem sem vesz jó néven de ő tudja kezelni. Én nem akarom megbántani, de én nem azért költöztem ide,hogy a nagyival törődjek. Szerintetek neveletlen vagyok ha nem megyek hozzá állandóan, és nem ugrálom körül? Hogy húzzam meg a határaimat?

2024. ápr. 2. 12:34
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Igen, ez is egy probléma lehet neki mert azelőtt,hogy leromlott volna az állapota egész nap a kertben volt meg egész életében dolgozott. Kötöget amúgy, de nem tölti ki a napját, így tuti halálra unja magát, csak ne az én idegesítésemre tenné. 🤣

Én többet vagyok itthon,mint a férjem mert kevesebb órát dolgozom, ő már elmegy reggel 5:30kor és 16 óra után ér haza én pedig hol reggel 9-re megyek 16-ig hol 7-14ig. Szóval velem többet találkozna hétköznap, az első héten szinte reggelente is elvárta, hogy tudassam vele mielőtt dolgozni megyek,de ezt amikor észrevette,hogy nem teszem meg és nem jelentkezek le hozzá,abba is hagyta..

2024. ápr. 2. 14:02
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ikerház, megvettétek. Nem ingyen laktok ott. Ha más lenne a szomszéd, ahhoz se járnál át, hanem lenne egy kerítés.
2024. ápr. 2. 14:27
 13/18 anonim ***** válasza:
87%
Ne menj át egyáltalán. Én rá se nyitnám az ajtót a banyára.
2024. ápr. 2. 14:35
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Zárkózz be, kapcsold ki a csengőt.
2024. ápr. 2. 15:18
 15/18 anonim ***** válasza:
Az udvar részeteket is kerítsétek le, úgy hogy még át se lehessen látni.
2024. ápr. 2. 15:33
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Mocskos vérszívó parazita a legtöbb öreg. Nem lett volna szabad oda költözni. Amíg él, rágni fogja az életedet. Főleg mert nő vagy.
2024. ápr. 2. 17:17
 17/18 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, mit beszél meg a férjed, hogyha a nagyi szerint neked illik vele beszélgetni, meg programozni, akkor állandóan a nyakadra fog járni. Ez sajnos tény.

Nem kellett volna odaköltözni, mert egy perc nyugtotok nem lesz - nincs - tőle.

Soha, míg él.

2024. ápr. 2. 23:28
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Amit tehetsz: teljes kerítés, sövény, ne is lásson, csengő kiköt...

Mondjuk rohadt szomorú, ohgy "bujkálnod" kell a saját házadban egy másik ember elől.

Vagy elküldöd a halál f...ra, vérig sérted, akkor békén hagy. Talán.

2024. ápr. 2. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!