Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik a legrosszabb tulajdonsága...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a legrosszabb tulajdonságaid amik megnehezítették számodra a pártalálást?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 1. 22:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem vagyok eléggé hajlandó az alkalmazkodásra, szóval csak olyan lenne jó, aki szívesen alkalmazkodik hozzám.
2024. ápr. 1. 23:24
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Mindig a legeslegvonzóbbat akarom, akitől összeugrik a gyomrom. Aki ezt nem váltja ki belőlem, nem érdekel. 10 évente egyhez tudok így vonzódni, aztán vagy az van, hogy nálam sokkal jobb nő kell neki és engem észre sem vesz, vagy észre vesz, de ellököm már az elején, mert nem megy át valami szűrőn és megállapítom, hogy nem tudnánk egymást elviselni.

Utána 10 évig gyászolom, 5 év múlva összejövök valakivel, aki nem vonz és akit halálosan unok. Aztán nagy nehezen újabb 5-10 év alatt megszabadulok töle, mert többnyire mindegyik csóró és a házamra hajt.

2024. ápr. 2. 03:27
 13/18 anonim ***** válasza:
50%
Az alkalom. 40 év felett vagyok, és 45 kiló. A nők ezt gyakran nem veszik ferfiasnak. Jah neg van párom is, ez is fed flag. (Igen, tudom szemét vagyok, ha felre lepek)
2024. ápr. 2. 04:27
 14/18 anonim ***** válasza:
50%
Buta unalmas lelkileg üres alkalmazkodni képtelen ő vagyok
2024. ápr. 2. 08:06
 15/18 anonim ***** válasza:
70%

- Szarul nézek ki

- Nincs érdekes, szórakoztató személyiségem, képtelen vagyok annyit pofázni (főleg a semmiről), amennyi elvárt

- Nem vagyok hajlandó a fentieket házicselédkedéssel, alárendelődéssel, mindent eltűréssel és bevállalással kompenzálni

2024. ápr. 2. 08:50
 16/18 anonim ***** válasza:
51%
hűtlenség, kötődés hiánya. Jól vagyok egyedül, aki meg velem összejön az rábszik és szenved.
2024. ápr. 2. 11:49
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

- szorongás

- introvertáltság és félénkség kombináció

- nehezen oldódom fel társaságban, mire megnyílnék, már elrendeződtek a barátságok azokban a közegekben, ahol eddig megfordultam... ezért nincs igazán olyan nagybetűs barátom (pár haver van, de azok is inkább időszakosan)

- nem szeretek / szeretnék nőként kezdeményezni

- vannak dolgok, amikben elég rugalmatlan vagyok, ami azt illeti, milyen párt keresek, ezért sokan alapvetően kiesnek a rostán (nekem pl. fontos, hogy idősebb legyen nálam, budapesti legyen, ne legyen vallásos, ne legyen jobboldali beállítottságú és / vagy konzervatív politikailag + közéletileg, ne legyen ezo-spiri)

2024. ápr. 2. 12:19
 18/18 anonim ***** válasza:
Introvertált személyiség vagyok, és nehezen nyílok meg és néha nem tudok görcsmentesen ismerkedni, barátkozni társaságban.
dec. 7. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!