Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet ebből normális kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből normális kapcsolat?

Figyelt kérdés
Van egy nő aki nagyon tetszik, és ahogy észrevettem, ő se közömbös irántam, szinte minden nap találkozunk, meg csomó időt együtt töltünk. "Csak" az a baj, hogy eléggé belecsúszott bizonyos dolgokba. Állandóan nyugtatózik, de rá is piál, és hatalmas mennyiségeket szed be. A drogokat sem veti meg, és itt még a fű lenne a legkisebb gond. Össze vissza alszik meg eszik újabban, nagyon kivan már ettől a sok sz*rtól. Én se vetem meg a bulizást, de úgy vettem észre, hogy neki ez marha sok és teljesen tönkre fogja magát tenni. Van esély rá, hogy leálljon ezekkel a szerekkel, vagy legalább egy részükkel, és csak néha éljen velük? Vagy ha esetleg összejövünk, akkor is számítsak arra, hogy állandóan totálkáros lesz? Régen nem volt ezzel bajom, de rájöttem, hogy sajnos ha nincs benne valami hangulatfokozó, akkor kedvetlen, meg alig lehet vele beszélgetni, viszont ha már beszedett vagy megivott valamit, akkor teljesen más lesz. Amúgy nem agresszív ezektől, bár nagyritkán volt rá példa, viszont aggódom miatta, hogy teljesen tönkre teszi magát. Amúgy 24 éves, én 30 vagyok.
márc. 31. 18:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen nem lehet még akkor se ha elkezded utánozni őt és te is lecsúszott leszel mint ő.
júl. 6. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!