Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valóban igaz hogy a férfiak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban igaz hogy a férfiak a nők nélkül éhen halnának?

Figyelt kérdés
Csak mert úgy állitják be mintha ők nem tudnának főzni vagy sütni és mindent a nőnek kell csinálnia.
2024. márc. 29. 17:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
52%
Nem úgy állítjuk be. Aki tud olvasni és némi akarat van benne, az tud főzni is. Nem nem tudnak, hanem derogál egyrészüknek.
2024. márc. 29. 17:16
 2/19 anonim ***** válasza:
84%
Nem. Én tudok főzni.
2024. márc. 29. 17:16
 3/19 anonim ***** válasza:
72%

Aki lúzer az lehet, de nekik úgyis anyuka csinálja meg és nem egy párkapcsolati értelemben vett nő.

Én például tudok főzni, ma is készítettem egy olyat amit eddig még nem. Heti 3-4 alkalommal tuti főzök, szóval.. nem, nem igaz amit kérdezel.

2024. márc. 29. 17:19
 4/19 anonim ***** válasza:
42%
Nem azt mondják, hogy nem tudnak, hanem hogy nem hajlandóak. Sokan abban nőttünk fel, hogy apuka, nagypapa nem szedi ki/melegíti meg magának a kaját, és ma is van elég sok férfi, aki ha egyedül él, ellátja magát, de ha összeköltözik a nővel, valahogy mégis a nő feladata lesz főként az étkeztetés.
2024. márc. 29. 17:29
 5/19 anonim ***** válasza:
86%
4# mondjuk azért az elég gáz mikor szó szerint elé kell tenni az ételt a másiknak. Ez sose értettem. Jó,megvan főzve mire a dolgozó férfi hazaér de könyörgöm, nyomorék vagy kisbaba hogy nem tud magának szedni??
2024. márc. 29. 17:39
 6/19 anonim ***** válasza:
71%

Pedig ez régen tényleg így volt.. még ilyen 80-as/90-es évekbeli filmekbe is meg van jelenítve, hogy leül a férfi és az asszonynak: "Szedsz?" és az asszony szedd a tányérjába :D

2024. márc. 29. 17:42
 7/19 anonim ***** válasza:
79%

5, nagybátyám folyamat panaszkodik, hogy nincs elég pénzük, de hallani sem akar róla, hogy a felesége dolgozni menjen. Pedig az egyetlen gyerekük már tinédzser. Az indoka? Mire hazaér, meg van eresztve a fürdővíz. Nem kell azzal bajlódnia. Konkrétan lemond egy plusz bevételről, hogy kidüllesztett mellkassal mesélje, hogy ő csak hazaér, és megy a kádba.

(4-es voltam)

2024. márc. 29. 17:50
 8/19 anonim ***** válasza:
80%
Konyhafőnök vagyok kétlem éhen halnék.
2024. márc. 29. 17:57
 9/19 anonim ***** válasza:
Érdekes módon én épp annyi nőt ismerek, aki nem tud főzni, mint férfit.
2024. márc. 29. 18:03
 10/19 anonim ***** válasza:
59%

"Pedig ez régen tényleg így volt.. még ilyen 80-as/90-es évekbeli filmekbe is meg van jelenítve, hogy leül a férfi és az asszonynak: "Szedsz"

Ilyen most is előfordul, és 89-90-es években sem volt mindenhol így. Nagyapám pl. jól főz. És szokott is. Régen is.

2024. márc. 29. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!