Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elfogadható?
Ha egy pasitól elfogadok ajandekot, hogy visz sétálni autóval es bevásárol nekem néha, ami jól fog, de cserébe szóltam neki, hogy csak barátságot akarok, tehát nem verem át. Ő szexet szeretne, de erekciós problémái vannak, lehet azért mert volt műtött hátgerincsérve, de nem vagyok biztos miért és nem is érdekel.
Fair dolog, hogy elfogadjak dolgokat tőle, ha nem akarok szexet es közöltem is? Ha tovabbra is vasarolgat lehet, hogy megis remenykedik. Fiatalabb mint én majdnem 5 évvel.
Pénze van, mert cége van. Ő se akar kapcsolatot, csak összejárogatni, de nekem ennyi sem fér be, én nem tartom szexualisan vonzónak, hogy szexeljek vele, de az ajándekjai jól jönnek.
Múltkor valamit mondott, hogy kihasználva érzi magát. Mennyire jogos?
Persze, hogy reménykedik.
Férfiak minden cél nélkül nem furikáznak nőket és nem vásárolnak be nekik.
Ha tudod hogy szexet szeretne, te pedig nem, miért fogadod el a cuccokat tőle?
Mondjuk a pasinál is vannak bajok, de nálad is kérdező.
Ha igy határozottan megmondtad hogy ne várjon semmi többet, es ő ezek után is megteszi ezeket, akkor hajrá, innentől az ő baja.
Mondjuk én ezt nem fogadnám el, max ha tényleg sok pénze van. Akkor viszont legyen ha ennyire akarja.
Vagyis kihasználod őt. Ha mondjuk neked így tiszta a lelkiismereted akkor az a te dolgod, de akkor miért is tetted ki a kérdést?
Mert szerintem meg az a kérdés, hogy ha azt mondaná, hogy - "oké, ha nem kellek mint férfi akkor elfogadom és akkor ezentúl találkozzunk csak mint barátok de nincs több ajándék" - akkor ugyanúgy találkoznál vele mint most? Kéne a társasága? Vagy csupán az ajándékok miatt tartod vele a baráti kapcsolatot? Mert én barátként szintén kaptam már ajándékot de adtam is és főleg, ez nem rendszeres, ez nem erről szól. Neked szerintem igen.
Beszélgetni barmikor hajlandó lennék vele, telefonon, vagy videón, lelki tanacsadas, vagy barmi, baratsag, igaz, mondta hogy nem szeret beszelni telefonon, neki közelseg kell.
Ha vinne kirandulni es nem venne semmit úgyis jó lenne.
Csak ne másszon rám, ennyi, baratkozni szívesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!