Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít a múlt egy új párkapcsolatban?
22 évesen 2 kapcsolat, adj hálát! Valaki ilyenkor már 50 körül tart!
A sok kapcsolat se garantál hűtlenséget, vagy szakítást, és a kevés sem hűséget vagy örökkét.
Valamennyire számit a múlt, de nálatok ez nagyon pozitív.
De ha téged ennyire zavar, akkor keress egy szüzet. Vagy keresd meg magadban az okot, mert semmi ertelme annak amit erzel.
De egy nyomi vagy te kérdező... már ne is haragudj.. de ez.. iszonyat mentalitás..
Menj el pszichológushoz még el nem rontod a kapcsolatod a képzelgéssel és azzal, hogy látszólag nagyon nem vagy rendben lelkileg.
Nem vagy ép, de a válaszok sem.
Mitől van a pénisznek ennyire értékcsökkentő hatása?
nekem nem számít mert megvan az önismeretem és önbecsülésem!
pont nem érdekel h 1 vagy 100 nője volt
velem van most és pont!
Énszerintem érthető, hogyha te szűz voltál, akkor nehezebben fogadod el, hogy a barátnődnek már voltak kapcsolatai. Pláne ha az exével rendszeresen összefuttok, és összemosolyognak. Most a te helyzetedtől függetlenül, exek jobb, ha nincsenek képben, pláne
rendszeresen. Ki kíváncsi rájuk.
A kérdésedben szereplő helyzet onnantól nem fog már zavarni, ha neked is lesznek exeid. Akkor megérted, hogy ez természetes dolog, hogy az embernek múltja van, hiszen keresi a párját, es sokszor csak évek múltán derül ki, hogy nem az illető volt az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!