Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít a múlt egy új párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
A barátnőm 22 éves két kapcsolata volt és mind a kettővel lefeküdt. Azt mondta több partnerja nem volt soha. Engem zavar, főleg amikor sétálunk a városba és jön szembe velünk az exe, és csak mosolyog magába. Olyankor totál fel jön bennem és próbálom a barátnőm okolni. "Minek kellett?" Stb. Tudom, hogy nem kellene, hisz párkapcsolatban volt. Mit tehetnék ellene, hogy ezt elfogadjam? Én 20 éves vagyok, előtte nem volt senkim csak ő.#Számít a múlt
2024. márc. 26. 16:31
1/20 anonim válasza:
Inkább tedd össze a kezed, mert a mai, átlag korai huszonévesek, tizenévesek lyukaiban több fallosz mászkált, mint amennyi nőd lesz életed során.
2/20 anonim válasza:
Valamennyire számít, de ez például tök értelmetlen féltékenykedés.
3/20 anonim válasza:
Keresd meg az okát magadban, miért zavar ez téged ennyire. Mármint, attól félsz esetleg hogy a másik kettő jobb, nagyobb, stb volt?
4/20 anonim válasza:
Nem számít. A jelen kapcsolatra kell koncentrálni Neki is és neked is. Hagyd abba ezt a múlton való gondolkodást. Szinte az összes embernek van múltja. Ha egy olyan lánnyal lennél akinek te lennél az első, az sem garantálja az örökké tartó kapcsolatot ahogy ez sem.
5/20 anonim válasza:
Nekem számít a múlt, de az nem zavar, ha előttem már volt komoly párkapcsolatola. Téged ha igen, akkor nyilván nem illeték össze és keress tovább!
6/20 anonim válasza:
Igen, számít a múlt is. És ez a barátnődnél makulátlan. 22 éves koráig kettő kapcsolat, semmi más nem volt. Tedd össze a kezed inkább és mondj egy köszönetet.
7/20 anonim válasza:
Valamennyire számít, de nem ilyenekben. 22 évesen 2 kapcsolat egyáltalán nem sok és nincs rá okod, hogy zavarjon. Csak a saját bizonytalanságodat vetíted ki, amúgy abszolút nem jogos, főleg az a része, hogy őt próbálod okolni miatta. Ha nem akarod ezzel tönkretenni a kapcsolatotokat, ezt mindenképp tedd helyre magadban.
8/20 anonim válasza:
Hasonló az életünk. Nekem nem számított. Most már 22 éve együtt vagyunk. Két szép gyerekkel. Ne itélkezz.
9/20 anonim válasza:
Számít valamilyen szinten, de nem a te esetedben. Inkább magaddal van problémád, amiért ilyen szinten frusztrál ez a dolog. 22 éves, két férfi volt az életében, ez teljesen természetes, most te vagy neki, téged szeret, veled van. Ezzel foglalkozz, ne azzal aki volt, amihez egyébként nincs sok közöd.
10/20 anonim válasza:
Ha nem tudsz túllépni azon, hogy előtted voltak párkapcsolatai akkor menj el agyturkászhoz mert vagy irigy vagy, vagy önbizalomhiányos.
Persze azt nem értem hogyha zavar akkor miért lett a barátnőd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!