Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne leállítani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne leállítani a barátom exét és megértetni vele, hogy tényleg csak barátokként élünk együtt?

Figyelt kérdés

Mindketten elváltunk, szakítottunk és egyedül elég nehezen szerveztük volna össze a mindennapokat (3-3 gyerek), így összeköltöztünk. Az én gyermekeimet én nevelem, az övéi heti váltásban vannak nála és az anyjuknál. A gyerekek anyja teljesen ki van borulva, hogy ilyen gyorsan le lett cserélve és azóta már ott tart az összeesküvés elméletek gyártásával, hogy az én gyerekeimnek is biztosan a barátom az apja és ezzel a gyerekeik fejét is telebeszéli. Mit lehet ilyen helyzetben tenni?

Hogyan lehet egy vérig sértett, pontosabban a semmin megsértődő nőt észhez téríteni? Lassan a párkapcsolata is rámegy, mert nem a pasival foglalkozik, hanem velünk.

2024. márc. 24. 07:10
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
A kérdesemtől függetlenül! Tényleg ennyire fura, ha a testvérek együtt élnek felnőtt korukban? Anyu húga vagy 10 évig élt velünk, igaz, ő értelmi fogyatékos volt és ápolásra szorult, de teljesen természetes volt, hogy a szüleik halála után hozzánk költözött. Sőt apai nagymamám és a testvérei is összeköltöztek, mikor egyedül maradtak, pedig ők 5-en voltak testvérek. Már csak ketten élnek, de még az otthonba is közös apartmanba költöztek.
2024. márc. 24. 09:59
 22/41 anonim ***** válasza:
90%

Mondjuk ti valójában nem vagytok testvérek. Nekem édesmindegy, hogy mi a helyzet köztetek, de hogy a kerdesedre valaszoljak, nem tudom, hogy az exét hogy lehet meggyőzni arról, hogy ti “lelki” testvérek vagytok.

Lehet sose fog sikerülni es szerintem nem is erdemes ezzel foglalkozni. Mindenki továbblépett.

Az exe is.

2024. márc. 24. 10:10
 23/41 anonim ***** válasza:
65%

Mondjuk a történet sántít es hazugságnak tűnik, mert:

1- hogy lehet megsértődve az ex, hogy milyen hamar túl lett lépve rajta, ha mar 2 elettarsat is elfogyasztott es terhes is valamelyiktől?

Tehat ez egy logikai baki. Vagyis ő éli az eletet es szül mas ferfinek, de csodalkozik hogy rajta miert volt túllépve…..

2 - hogy tudott az ex egy fel ev alatt (mert azt mondtad azóta költözött szét a “testvéredtől”) hogy tudott ilyen rövid idő alatt 2 élettársat elfogyasztani es teherbe is esni es mindjart szülni is?

Ennyire nem lehetett faxhiányos.

Szóval én ezzel be is fejezném, mert engem ez a furcsa, hézagos es sántító törtenet nem erdekel mert inzultálja az IQ mat

2024. márc. 24. 10:15
 24/41 anonim ***** válasza:
44%
Nem a kapcsolatod zavar engem sem, hanem hogy hulyere veszel, ennyi
2024. márc. 24. 10:16
 25/41 anonim ***** válasza:
36%
Ez olyan mintha megjelennék előtted egy fehér nadrágban es mondanám neked, hogy ez márpedig piros es röhögnék rajtad
2024. márc. 24. 10:31
 26/41 anonim ***** válasza:
57%

Elvált embereknek joguk van úgy élni ahogy akarnak.

Nem tartoznak az exnek beszámolási kötelezettséggel arról hogy akivel együtt laknak az az ember milyen "minőségben" van jelen az életükben. Kivételt képez ez alól az az eset, ha a gyerekek életkörülményeiben ezért valami negatív változás állna be (Pl ha bántalmazó, alkoholista vagy drogos az új pár). De ebben az esetben NEM ez a helyzet!

Amíg a gyerekek rendesen vannak nevelve, normálisak a lakhatási körülményeik, addig az ex feleségnek semmi köze ahhoz hogy a volt férj kivel lakik együtt, ahhoz meg pláne nem hogy párkapcsolatban vannak e vagy sem azzal akivel együtt lakik.

Eleve lakhatna a volt férj lakótársakkal együtt is, mert sokan vannak akik válás után már nem tudnak egyedül albérletet fizetni. Akkor minden lakótársat vegzálna a volt feleség?

Fel kell szólítani a hölgyet hogy törődjön a saját életével, különben ügyvéd által be lesz perelve verbális zaklatás vagy becsületsértés, rágalmazás miatt (az ügyvéd tudja a megfelelő lépéseket).

Megéri azt a pénzt a nyugalmatok, hogy le legyen állítva az aki válás után nem képes leszakadni a másikról!

2024. márc. 24. 10:34
 27/41 anonim ***** válasza:
26%

Persze, hogy nincs köze 26 os. De a kerdező szeret színpadon lenni es bizonyítani. Neki ez adja az élet értelmét. Es ha sikerul valakit

meggyőzzön, boldog.

Itt nem az exről van szó, hanem arról hogy a kerdező boldog boldogtalant meg akar győzni arról hogy ő szeplőtelen szűz mária.

Hiaba nem erdekel senkit es mondjak is neki, hogy senkit nem erdekel, de ő akkor is pontosít, hogy testverek. Na

2024. márc. 24. 10:39
 28/41 anonim ***** válasza:
38%

#27:

Azért kénytelen a kérdező védekezni, mert a nő ezzel támadja.

Biztos nem foglalkozna ezzel ha nem a gyerekeken csapódna le az ex féltékenysége!

Nem is kellene magyarázkodni senkinek semmit, de ha valaki folyamatosan támadva van, akkor kénytelen valahogy védekezni.

Ezért kell ügyvédhez fordulni!

Ha másként nem megy majd az ügyvéd felszólítja hogy meddig terjed ki a joga az exnek, és mi az ami már zaklatás. Nyilván csak a gyerekek lakhatásával, életkörülményeivel kapcsolatban szólhat bármiért is.

És ahhoz sincs köze senkinek ha a kérdező a "szeplőtelen szűz máriának" gondolja magát. Ezt kellene megérteni!

Ha téged támadna (és ezáltal a gyerekeket is) egy idióta ex #27-es, te nem védekeznél valahogy?

A kérdező rosszul csinálja!

Perrel kell megfenyegetni a nőt amennyiben nem áll le. Még egy mondat erejéig sem szabad magyarázkodni. Teljesen mindegy a történetben hogy szexelnek e vagy sem. Senkinek semmi köze hozzá!

2024. márc. 24. 10:50
 29/41 anonim ***** válasza:
17%

Én nem hiszem, hogy támadva van!

Hazudik!

Hogy tamadja egy nő, aki mással él es másnak szül.

Csak akkor volna logikusabb hogy támadja, hogyha az új gyerek is közös lenne

2024. márc. 24. 10:55
 30/41 anonim ***** válasza:
0%
Ezt senki se támadja, hanem lételeme a hazudozás. Hisztrionikus vagy narcisztikus esetleg borderline szemelyisegzavar lehet
2024. márc. 24. 11:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!