Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed a nyilvános csókról? család előtt, már máshol írták, hogy primitív vagyok és illetlenség, szerintem nem.
A csók sokszor intimebb mint maga a szex. Hiszen nemcsak azért csókolózol, hogy szexhez vezessen hanem azért, mert jólesik, mert szükséged van rá. Épp azért intimebb szerintem és ha szemtanúi vannak veszt a varázsából számomra, elkalandozik a figyelmem bármennyire is jólesik.
Amúgy meg attól izgalmasabb nincs minthogy "nem kéne/nem illik" mások előtt csókolózni, sokkal jobban kívánod a csókot, párod.
Nem az az "érzések kimutatása", ha mások előtt nyaljátok körbe egymást.
Mi is adunk egy-egy szájrapuszit egymásnak a párommal, akár szülők előtt is, de azért nem kezdünk "nyelvet egymás torkán letolós smárcsatákba".
"Soha nem értettem meg és nem is fogom megérteni, hogy az emberek miért gondolnak egyből a szexre a csókolózás kapcsán. nem intimebb, mint a szex. egy normális párkapcsolatban és házasságban nem érdekli őket, hogy másokat zavar-e vagy sem, hogy előttük csókolóznak..."
Normális ember nem gondolja, hogy mások előtt neki állnátok szexelni, de azért kösz szépen látni az erekciód még akkor is hogyha nem akarja anyukád, apukád, vagy a barátnőd arcát is, hogy legszívesebben dugna ott helyben.
Kényelmetlen, ciki nagyon masoknak és ha szerinted nem az akkor nem tudom mi bajod van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!