Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiatal férfiakat zavarná az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatal férfiakat zavarná az ha tetszene egy negyvenes csinos nőnek?

Figyelt kérdés
Van egy 40-es csinos és szép nő akinek tetszik egy 27 éves férfi és az menekül előle,a társaságba ő az egyetlen aki nem köszön neki, aki nem foglalkozik egyáltalán vele. Mintha utálná őt. Oké hogy nem viszonozza a tetszést, de miért kell úgy viselkednie mint aki ki nem állhatja? A nőnek tetszik de nem fogja megenni vacsorára. Szerintetek visszataszító ez hogy idősebb nagyon csinos nőnek bejön a fiatalabb pasi?
2024. márc. 22. 11:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Vannak csinos negyvenes nők, de ettől még nem jönnek be minden fiatal pasinak. Én is 27 vagyok, nő, és nekem se jönnek be a negyvenes pasik, azok sem, akik jól tartják magukat. Egy feszes sportos izmos huszonévessel egyszerűen nem veszik fel a versenyt.
2024. márc. 22. 13:52
 12/22 anonim ***** válasza:
azt gondolnam tul tolta az egot a no es azt hiszi a test mozgas es a jo kaja annyival fiatalabba teszi..
2024. márc. 22. 14:37
 13/22 anonim ***** válasza:

Én azt aláírom, hogy minden pasinak nem tetszenek az idősebb nők. De attól még miért kell menekülni előle?

Nekem inkább a pasi viselkedése furcsa. Olyan dedós viselkedésre vall ez.

Én nő vagyok, de ha tetszenék valakinek aki nekem nem az esetem, még tudnék neki köszönni meg nem szaladnék el ha meglátom. :D

2024. márc. 22. 15:57
 14/22 anonim ***** válasza:
#13 a férfiak nagy része 40 felett is dedós, ne csodálkozz🤣
2024. márc. 22. 15:59
 15/22 anonim ***** válasza:
Valami oka csak van, hogy menekül. Lehet túl rámenős vagy?
2024. márc. 22. 17:00
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
15. az hogy nem tetszik neki.. mi mas oka lenne te aberalt?
2024. márc. 22. 17:01
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem találja vonzónak a nőt (ettől még lehet a nő csinos) vagy tapasztalatlan és ezért rémül meg a nőtől és tart távolságot.
2024. márc. 22. 23:02
 18/22 anonim ***** válasza:
Vagy lehet van amúgy barátnője
2024. márc. 22. 23:37
 19/22 anonim ***** válasza:
Az, hogy kerüli, nem jelenti azt, hogy alapvetően a tetszés maga zavarja. Lehet, hogy a kínos ismerkedési próbálkozást akarja elkerülni, vagy a nő már cringe módon bámulja (akkor sem a tetszéssel van a gond, hanem a közeledés mikéntjével... nőként engem sem zavarna az, hogy tudom, hogy tetszem vkinek, de az már igen, ha kényszeresen sündörögne körülöttem meg kocsányon lógó szemmel bámulna, akármennyire "jó'nézki" közmegegyezés szerint). Vagy lehet, hogy emberileg nem szimpatikus neki a nő.
2024. márc. 25. 16:25
 20/22 anonim ***** válasza:
18 évesen én is ezt ereztem ha 30 éves no bamult.. kinos nem jo.. nekem az 1-2 évvel fiatalabbk tetszettek vagy 20-22 évesek max.. egy 257 éves kb anyanak nez egy ilyen not akinek mar van egy 15-6 éves gyereke legalabb..
2024. márc. 25. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!