Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos, hogy ez nekem nem fér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos, hogy ez nekem nem fér bele?

Figyelt kérdés
A párom (ő a férfi) a nöi barátainak azt mondja: szeretlek, hiányzol. Nekem ez semmilyen formában nem fér bele egy párkapcsolatban, mert az ilyen férfit komolytalanak, még mindig tini szinten lévőnek érzem. Jogos hogy nekem ez nem fér bele?
2024. márc. 22. 11:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
87%
Miért fogadtad el így őt párodnak?
2024. márc. 22. 11:08
 2/19 anonim ***** válasza:
50%

Értem én mire gondolsz, a félelmedet is megértem, de nem feltétlen valós. Ha a női barátai több éve meglévő, igazi barátok, akkor simán mondhat ilyeneket nekik.

Nem hinném, hogy komolytalan és tini szinten lévő lenne. Épp ellenkezőleg! Miért ne szerethetné a nő barátját és miért ne hiányozhatna neki? Feltéve ha tényleg csak ennyiről van szó, akkor inkább érzelmileg érett és meg tudja különböztetni a szeretetet a szerelemtől.

Persze nyilván nem látok bele a párod kapcsolataiba, így nem is tudom egyértelműen megmondani miről van szó. Az is lehet, hogy jogos a félelmed és többet akar a lány barátjától, de ezt neked kell tudnod, elvégre a te párod, te ismered a múltját és a jelenét.

2024. márc. 22. 11:09
 3/19 anonim ***** válasza:
48%

Na akkor most mit szóljak én férfiként,ha nekem is mondta már ezt férfi,nős barátom ?

Nem minden a felség,vagy a társ,nehogy már körülöttetek forogjon a világ.

A párodnak is hiányozhat barát, barátnő,akiket szeret. Tipikus női kisajátító hisztidet nyomod ide. Nem tetszik,akkor szakíts - ennyi.

2024. márc. 22. 11:10
 4/19 anonim ***** válasza:
69%
Nekem ez nem férne bele. Ha rosszul esik,közöld ezt vele. Ha nem változtat, kalap,kabát.
2024. márc. 22. 11:11
 5/19 anonim ***** válasza:
44%

Nőként írom, hogy ez hiszti. Majd pont abbahagyja, mikor lehet, 1000 éve ismeri a női barátait, és mondja. És csak mondom, hogy a "szeretlek" nem csak a szerelem szava, hanem a szereteté is!!!!

N

2024. márc. 22. 11:19
 6/19 anonim ***** válasza:
42%
Nem fér bele, de mindenki úgy csinál bohócot magából, ahogy akar. Az emberek többsége nem szokott nyáladzani a barátaival, nem írunk egymásnak ilyen üzeneteket, hogy szeretlek meg hiányzol, hanem esetleg azt írjuk, hogy jó lenne már találkozni. Ilyeneket azoknak írunk, akikből érzelmeket akarunk kiváltani.
2024. márc. 22. 11:44
 7/19 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem jogos, nekem se férne bele. A kapcsolat elején ezt tisztázni kell, és ha ő nem tud erről lemondani, akkor el kell engedni. Jobb előbb tisztázni az ilyet
2024. márc. 22. 11:59
 8/19 A kérdező kommentje:
Soha nem fordult meg a fejemben, hogy én meg a férfi barataimnak mondogassam azt hogy szeretlek, hiányzol. Azért mert a barátaim, és a szeretlek, hiányzol szavak kizárólag a páromnak valóak.
2024. márc. 22. 12:40
 9/19 anonim ***** válasza:
19%
Ebben a kérdésben csak az a gáz, hogy egyáltalán megfordult a fejedben, hogy ki kell kérni más véleményét.
2024. márc. 22. 12:55
 10/19 anonim ***** válasza:
61%

"Azért mert a barátaim, és a szeretlek, hiányzol szavak kizárólag a páromnak valóak."

Szóval te a szüleidnek sem mondod, ugye? Én igen. Akkor ezek szerint szerelmes vagyok anyámba és apámba is, jó tudni. 😅

És igen, mondom a legközelebbi barátaimnak/barátnőimnek is (ergo leszbikus is vagyok...).

Az a baj, hogy sokan annyira alacsony érzelmi intelligenciával rendelkeznek, hogy nem fogják fel a "szeretlek" szónak számtalan más jelentése és aspektusa létezik, nem csak a szerelem. A szeretet nagyon sokrétű, jó lenne ezt rendbe tenni a fejekben.

2024. márc. 22. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!