Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kicsinyes gondolkodásra vall, hogy nálam szempont, hogy magas legyen a pasi?
176cm vagyok. 185-190 centit érje el a férfi.
Szeretem egy pasi mellett picinek érezni magamat. Törékenynek törékeny vagyok, mert vékony vagyok, vékony csontozattal, de a magasságom miatt egy átlag (170-180 körüli) pasi mellett nem keltem ezt a látszatot.
Eddig egy barátom volt, 191 centi magas volt és ilyen szempontból tökéletesnek ítéltem. Csak sajnos nem emiatt lesz jó egy kapcsolat. Ismerkedtem már 175 centis pasival is, de sehogy sem éreztem kényelmesem magam vele, főleg hogy időnként szeretek sarkakat húzni.
9# én meg napi 50-100 pasi viselkedés/magatartás valasztásábol vontam le.
Az havi 1500-3000 pasi megfigyelése alapján.
És a szórás nem is volt kicsi mivel a het/havi bérkifizetéseknél is eget verő különbségek voltak az alacsonyabb es magasabb nők közt.
#6 legalább szép magas lesz a gyerek is. :D főleg ha fiú.
Egyébként de, a volt párom mellett fotókon kis törékeny porcelán baba voltam. Ehhez mondjuk hozzátesz a vékony, arányos alakom is.
#17 Ezért mondtam, hogy viszonyítás kérdése. Ha ő mamutnak tűnik az ovisok közt, én is picinek tűnök egy 20 centivel magasabb férfi mellett.
Érzed amit mondani akarok, nem?
Én tudom magamról, hogy kis finom, törékeny nő vagyok, remélem nem zavar az önbizalmam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!