Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért nem szeret sem adni, sem kapni ajándékot?
Páromnak rossz gyerekkora volt, bántalmazták, szegénység stb.
Azt mondja nem szereti az ajándékokat, mert gyerekkorában soha nem kapott
viszont annyit elárult, hogy az évekkel ezelőtti párját, aki akkor majdnem fele annyi idős volt, mint ő, mindennel elhalmozta: ékszerek, telefon, számítógép stb. Pedig csak 8 hónapot voltak együtt
Én azért nem szeretem az ajándékozást, mert szintén szar gyerekkorom volt és minden ajándékért vagy kedvességért magas árat kellett fizetnem. Mindig a képembe dörgölték, mindig bezzegeztek ha adtak valamit, ha pénzt kaptam valakitől a rokonságban azt az utolsó forintig ők osztották be, mindig mindennel kapcsolatban ment a zsarolás. Sokkal nyugodtabb a lelkem ha nem kapok semmit és akkor nem vagyok senkinek sem adósa. Akkor is rossz érzés ajándékot kapni, ha ép ésszel tudom, hogy szívből jön.. sajnos hiába dolgozom rajta akkor sem múlik el az az érzés, hogy most éppen megvásárolnak és azonnal viszonoznom kell, különben baj lesz. Nála is ez volt a felállás?
Adni jobban szeretek, de inkább csak figyelmes apróságokat. Egyébként ez soha nem volt és nem is lesz a szeretetnyelvem.
Ő csak egyszerűen semmit nem kapott gyerekkorában
Se szülinap, meg egy tortát sem
Sem karácsony, semmi
Megérteném h nem szereti, kellemetlen rendben, de akkor az előző párjának miért tette? És sok mindennel van így, nem csak az ajándékozással
Megérteném hogy kellemetlen emlékei vannak az exével kapcsolatban, de!
Elküldeném terápiába,mivel ez a mi jelenünket is negatívan befolyásolja. Sőt, kockára teszi a közös jövőt is.
Engem ne büntessen olyanért amihez közöm nincs.
Ha ő ezzel magyarázza hogy egy üres kezű Richárd , az bizony red flag, a másik pedig hogy nem biztos hogy minden igaz abból amit elmesél az exével kapcsolatban.
Mivel minden ember rosszat mond az exről, sokan ferdítenek is.
Terápia mindenképp!
Csak úgy maradnék vele.
Egyébként én is hadilábon állok vele.
Anyámnak nagy háklija volt a dolog, attól érezte magát fontos és szeretett embernek, ha az ajándékozó szuper sok energiát belefektetett, szuper jól kigondolta és elkészítette a neki szánt ajándékot, és nagyon ki tudott akadni, ha az ajándék mögött nem ezt érezte.
Másrészt bárkitől is kapok ajándékot, utálok csalódást okozni, ha az ajándék nem tetszik annyira, mint azt az ajándékozó várta volna.
"Azt mondja nem szereti az ajándékokat, mert gyerekkorában soha nem kapott - higgy neki, biztos így volt és van - ez a válasz a kérdésedre!
"viszont annyit elárult, hogy az évekkel ezelőtti párját, aki akkor majdnem fele annyi idős volt, mint ő, mindennel elhalmozta: ékszerek, telefon, számítógép stb. Pedig csak 8 hónapot voltak együtt" -
Hogy jön ez ide? Féltékeny vagy vagy irigy?
Féltékeny? Vagy irigy? Nem is tudom
Vagy csak szimplán nem értem, miért ért neki ő többet, aki össze vissza csalta mindenkivel...
Az ő társaságában vannak fent fotói a közösségi oldalakon is, velem viszont egy sincs
Aha, és ha semmit nem is nyújtott az exének?
Az exem azt mesélte hogy nagyon szomorú vége lett az előző kapcsolatának, mert a nő lebénult. A rokonok pedig elvitték külföldre magukhoz hogy ápolják.
El is hittem volna, de láttam a nőt tolókocsiban, a gyerekeivel, egy várossal arrébb.
Semmilyen rokon nem vitte el a nőt, csak ez egy szép szomorú történet.
Az igazság pedig az volt hogy a nő miután tolókocsiba került, ő elegánsan kitáncolt a kapcsolatból. Kvázi cserben hagyta.
Na most én ilyen tapasztalatok után csak azt hiszem el amit látok, és csak ha mind2 fél ugyanazt meséli el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!