Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy muszlim, vagy török férfival, de állandóan azt akarja, hogy engedelmeskedjek neki! Miért?
"mindig azt írja, nem engedelmeskedek a parancsainak."
azért ennyire nem hülyék a törökök sem, nehogy már elhiggyetek, hogy ez igaz. Mégha a jövőben ilyen tervei is lennének, az elején megpróbálna meggyőzni az elkenkezőjéről, hogy nincs mit ől félned, ő modern, intelligens ember.
Ennyire konkrétan SoHa nem vállalná fel egyik sem, hogy elnyomó alkat, főleg, hogy nincs gyűrű, se gyerek, se semmilyen kötöttség, ismerkedési szinten maximum poénból mondana ilyet, de kizártnak tartom, hogy valaki ilyen szöveggel ismerkedjen.
Szerintem te trollkodsz.
Egyik sem akar ugy megkapni egy nőt, főleg nem muszlimot, hogy parancsolgat neki. Ennél már a török nők is jobban becsülik magukat. (Afgánoknál van a legnagyobb sötétség, a török meg talán a legfelvilágosultabb)
Nekem is volt török pasim, ő csak annyit kerdezett szűz vagyok e (24 évesen), gondolom ezzel döntötte el hogy csak dugni leszek jó, vagy komolyan vesz, és akár feleség is lehetek.
Csak mindig írogat, hogy nem küldök képet magamról,pedig küldtem.
S ha megirom, hogy már nem küldök, akkor azt írja, hogy nem engedelmeskedem.
Szerintem csak szórakozik.
Fogalmam sincsen,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!