Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő nem jár dolgozni,hanem a családi házat tartja rendben, meg a kinti dolgokat csinálja (fa hasogatás télen, akár fa kivágása fűrésszel,stb) attól még "elvárhatja", hogy a párja segítsen a ház körül? Vagy ilyen esetben a hölgynek csend van?

Ha nektek így tökéletes, akkor mi a kérdés?
Egyébként a férjed mit csinál amég te fát hasogatsz? Ugye nem tv-t néz??
Annyiból veszélyes ha nincs jövedelmed, hogy mi lesz ha valami történik? Nem mondom hogy ott hagy, mert aki önként hasogat fát, annak nem hinném hogy lenne férfi aki csak rosszat szólni is merne, de mi van ha történik vele valami, es nem tud dolgozni?

Egyetemista koromban én is hasogattan fát, de nem a férjemnek hanem a 70+-os főbérlő nénimnek. Nem mindegy.
Most is megcsinálnám ha muszáj lenne, de ha van férfi, akkor kínlodjon vele ő! Nekem pont elég a benti munka. Egyébként férjemmel így is alakult; a kerti munkákat ő csinálja, a bentieket én. Nagy ház meg 4 gyerek mellett így se unatkozom, neki meg ott a vállalkozása, abból megtehetjük hogy itthon robotoljak (van jövedelmem). De a kerti munkák java így is az övé, a gyomlálasban szoktam, vagy szoktunk segíteni 1-2-3 gyerekkel.

Ne hallgass ezekre. Valszeg olyan nők, akik sírnak, hogy letörik a körmük, ha egy kapát nyomnak a kezükbe.
Na az ilyenek valóak az irodába, személyes kávéfőzőnek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!