Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire normális jelenség?
#9 nem szexkapcsolat, ha hazaviszi a gyerekeihez. Vagy ha az, és úgy viszi a gyerekeihez, az pláne beteges.
#10 nem ez a lényeg, hanem hogy hazaviszi. Ha csak szexről van szó két felnőtt ember között, az senkit nem érdekel (mondjuk szerintem akkor se normális ha a saját lánya korabeli csajt akar, ez ugyanúgy undorító, ezzel szemben az szerintem oké, ha nincs gyereke a pasinak és úgy akar olyan fiatal csajt. De ha már felnevelte a gyereket, és úgy jön össze olyannal, aki ugyanakkor játszott a mászókán, miközben a saját lánya meg hintázott, és utána azt a gyereket akarja megdugni? Ez normális lenne? Aki szerint ez az, az maga is beteg.)
#11 A te felfogásod szerint ha egy 80 éves bácsi csinosnak tart egy 55 éves asszonyt, az is beteg, elvégre az 55 éves asszony együtt hintázott a 80 éves bácsi lányával. Te tényleg valami álomvilágban élsz.
Nem tudom, mit nem lehet felfogni rajta, hogy pusztán mert a lányodból felnőtt nő lett, még nem fogod az összes többi felnőtt nőben a lányodat látni.
Azért kemény lehet ha a mostohaanyám fiatalabb nálam, avagy a mostohalányom idősebb.
Ha csak szexre kellenek akkor egeszségükre, de a gyerekeknek nem kellene tudniuk, ha komolyan gondolják akkor viszont mindketten kattosak.
Hogy mit gondolok? Jól keni a csákó ha fel tudott csípni egy 20-as csajt 😂
Mit zavar ez téged? Az ő életük, nem a tiéd!
Szerintem meg azokkal van a probléma, akik ítélkeznek.
Két független ember összejött, ennyi a sztori. Elárulom, régen is akadt ilyen bőven és senki sem visítozott, hogy jaj, de undorító meg gyomorforgató, miután annak idején is szültek vagy tízet, akár korra való tekintet nélkül.
Szerintem az ő ügyük abszolút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!