Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha mostanában több év után megkeresnek azok, akikkel egykor ismerkedtünk és/vagy lefeküdtünk régebben? Ez milyen jelenség? Sosem tapasztaltam eddig
28 éves vagyok és eddig ilyet még soha nem tapasztaltam. Ha megszakadt az ismerkedés valakivel (akár én utasítottam el, akár ő engem), akkor többé nem beszéltünk, de ugyanez volt igaz olyanokra is, akikkel alkalmilag lefeküdtünk, vagy összejártunk egy darabig. De igazából az exeimmel sem tartom a kapcsolatot. Gondolom ez alapjaiban így van mindenkinél és nekem is eddig ez volt a normális.
Az utóbbi 1 évben történik ez, hogy egész sokan rám írnak ilyenekkel, hogy milyen régen beszéltünk és hogy vagyok, meg hogy jaj látja hogy erre az üzenetemre 4 évvel ezelőtt nem válaszolt és most akarja megtenni, vagy hogy boldog karácsonyt kívánjon, de utána is fent tartotta a beszélgetést. Na most aki ártatlanabb fajta, az mondhatja, hogy ezek csak barátilag vannak, de akik 5-6-an rám írtak így, azokból 2-vel sikerült lefeküdni. Az egyik olyan csaj volt, akivel ismerkedtünk és még ő utasított el pár éve, a másik lánnyal pedig pár hónapig összejártunk szexelni és most megint. Szóval ez miért történik most, ha eddig nem? Más is tapasztalt már ilyet? Utóirat: Nem nyertem a lottón, nem lettem jóképűbb, nem kezdtem el BMW-vel pózolni, szóval ilyesmi változások nem történtek az életemben.
28/F
Szintén...
Jelenleg párkapcsolatban élek és babát várok, de az elmúlt fél évben jó pár exem és alkalmi kapcsolatom felbukkant, hogy "jajj de régen láttak, hogy vagyok" blablabla
A magány és a szexhiány
Egyértelmű miért keresnek... :) 28/N
Akkor, engedelmeddel, én most várnék az eddig meghúzott lányok jelentkezésére.
Egy lány keresett fel, de ő is csak azért, mert akivel összejárt, már nem folytatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!