Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha nem akarom hogy megkérje a kezem a párom csak azért mert gyerekünk lesz?
"Szeretném ha a párom lenne a jegyesem és később a férjem, de ne a gyerek miatt. Tudom persze hogy egy gyerek sokkal jobban összeköt és ahhoz képest ez semmi. Nagyon maradi és önző gondolat ez ha most nem erre vágyom?"
Ha szeretnéd őt férjednek, akkor addig menj, amíg hív. Ne rontsd el a helyzetet. Lehet 2 tanús esküvő is.
"“leamortizálódok”"
???
Most kezdődik az élet! Az új élet, a folytatás!
Előre nézz, és örülj mindennek, aminek lehet!
Nem önző, én megértelek. De az is benne van a pakliban, hogy később meg már ő nem akarja. Nem feltétlenül valami kicsinyes bosszúból, hanem, ha gyerek előtt nem esett róla szó, akkor lehet, neki nem fontos a házasság, mert úgy van vele, a kapcsolat minősége nem ezen múlik. Ugyanakkor, ha most akarja, lehet benne egy konzervatív értékrend is, hogy a gyerek házasságba szülessen. Amennyiben ez nem történik meg, megszűnik az ok, amiért fontos volt.
Szerintem ne hagyd, hogy ne tegyen apaságit. Az nem számít, ha közben összeházasodtok, viszont hiánya számít, ha nem.
Egyébként gratulálok, én is 18hetes leszek pár nap múlva 😁
Nekem nem fontos a házasság minden áron, teljesen jól élünk nélküle is. Szerintem neki sem fontos, a szülei beszélhették bele. Ahogy tegnap beszélgettünk róla teljesen egyetértett abban hogy gyerek után is ráérünk. Viszont ő tagadja hogy bárki belebeszélte volna vagy a külvilágnak akarna megfelelni, ezen zörrentünk össze kicsit. Engem leginkább azért lepett meg az egész mert egyszer említette hogy csak akkor jegyezne el ha már együtt élnénk, kiismertük egymást. Most pedig ugye “felrugta” a saját gondolatát is hisz csak jövőhónapra sikerül az összeköltözés.
5 Gratulálok neked is :D Ti házasok vagytok?
#8! Nem, nekem pasim sincs🤣
Egyedül vállaltam a gyereket, mert már öreg vagyok és amúgy nem lehetett volna.
De köszönöm 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!