Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom elfogadni, hogy a volt párom undorítóan átvert, elhagyott minket a gyerekünkkel, és ő most boldogan él a párjával?
#1. igen.
így is úgy is pocsék lenne, csak így még hülyének is érzed magad, sokkal jobban.
És hát igen általában anyuira maradnak a gyerekek, apunak meg ha szerencséje van akkor jól keres, kicsengeti a gyerektartást és boldogan él.
Az egyik nagy probléma a mai világban, hogy rohanunk sietünk minél hamarabb találjuk meg a társunkat legyen gyerek is...és sokszor elvakultan döntenek az emberek. Megfontolatlanul.
Nem az elfogadás lesz a legrosszabb, hanem , hogy egyedül maradtál egy gyerekkel. A mindennapok neked lesznek húzósabbak.
Szia ! El szeretném neked mesélni az én tortenetemet,persze nem fog segíteni a fajdalmadon,csak szeretném hogy tudd hogy nem vagy egyedül !!!!
Ausztriában élek ,5 évvel ezelőtt megismerkedtem egy osztrák férfival. Akkor voltam 23 , ő 34.
3 éve elvált volt és az előző házasságából lett 2 gyermeke .
Az elején minden rendben volt ,majd pár hónap után észrevettem hogy a barátai fontosabbak ,csúnyán bánt velem ,kihasznált ,sokszor ivott is ... Akkor már túl késő volt ,teherbe estem . ( Nem volt tervezett)
Sokat beszéltünk a babáról ,megkérdeztem hogy biztos hogy ő is szeretné e ?
A válasza az volt hogy igen...
A viselkedésén semmit nem változtatott ,minden a régi maradt ,a kisfiunk születése után még rosszabb lett .
Ezen a ponton megemlítenem hogy az éremnek két oldala van ,en sem vagyok tökéletes !!!
Rengeteg veszekedés volt ,volt hogy az utcára kitett a gyerekkel ,anyaszallon voltam ,visszafogadott stb ...
Végül 3 évvel ezelőtt májusban elköltöztem a picivel .
Majd anyagi gondok miatt eladta a házát,közben nekem lett egy szép kis lakásom.
Meggyőzött hogy próbáljuk meg mégegyszer és beköltözött hozzánk a lakásba .
Amint ráment a pénz a számlájára amit a ház eladásából kapott ,vett egy repülőjegyet Dél amerikába és elhagyott minket .
A kisfiunk ekkor 10 hónapos volt .
Azt mondta hogy velem nem akar és nem tud együtt élni és nem marad Ausztriaban mert nem hajlandó 3 gyerek után gyerektartást fizetni .
Fogta magát és lelépett .
Kb 300.000 eurója maradt amiből egy fillért sem láttam ,de még a gyerekek sem .
Talált magának pár héten belül egy fekete not akit elvett feleségül ,mert szerelembe esett valamint a papírok miatt ( Visum )
2 even keresztül letiltott ,számot cserélt és még csak meg sem kérdezte hogy mi van a gyerekkel .
Majd 3 hete felhívott hogy a pénz elment ,a nő lelépett ,o pedig épp egy étteremben mosogató de nem jön vissza mert még mindig utal még rengeteg tartozása lett a gyerektartás miatt .
Akkor jöttem rá hogy egy undorító patkány ,az volt és az is marad !!!! A legjobb ami történt velünk hogy elment !!!!!
Rengeteg időm eltelt azzal hogy sírtam ,zokogtam ,volt hogy el is ájultam.
Éjszakákat nem aludtam és ezáltal a gyermekemmel sem tudtam úgy foglalkozni napközben mint ahogy azt szerettem volna.
Nem tudtam az az anya lenni aki szerettem volna !!!! Majd nemreg rájöttem hogy ha nem a köcsög exem után sírtam volna 2 évig akkor igenis lehettem volna egy vidám ,ragyogó édesanya aki foglalkozik es játszik a kisfiaval mivel minden lehetőség előttem állt
Nyilván foglalkoztam vele de nem úgy és nem annyit amennyit szerettem volna ...
Minden perc elvesztegetett idő amit vele foglalkozol ,az o eletevel és az új nojevel.
Lehet hogy szét mennek de lehet hogy neki ő az igazi és életük végéig együtt lesznek.
Magaddal foglalkozz és a gyermekeddel első sorban !!!!
Kérlek ,higyj nekem ,minden rendben lesz !!!!! Én sem hittem el de pár hónapja minden felfelé megy .
Most már akkora a kicsi hogy sokkal több időm van magamra ,ismerkedek,tanulok,dolgozok és ismét normális életet élek !!!
Olyan rövid az élet !!!!
Ne legyen a gyermekednek egy olyan gyermekkora ahol anya mindig szomorú ,depis és fáradt mert hidd el ,ezt az időt nem tudod vissza hozni es semmivel nem tudod jóvá tenni !!
Valamint a Te életed is értékes es nem éri meg egy ilyen önző ember után sírni!!!!!
Kitartást !
Érdemes átgondolni a tanulságot, ami történt. Mint amikor egy repülő lezuhan, egy stáb kielemzi a történteket. Az elejétől kezdve. Volt e olyan pont, ahol elcsúsztak a dolgok? Volt e olyan, amit másképpen csinálnál? ( pl kommunikáció, reakció ).
Könnyű mindent a másikra fogni. Valóban vannak persze selejtes egyedek, de gyakran kiderül, hogy sokszor kettőn áll a vásár. A tanulság mi lehet? De úgy isten igazából, melyen? Az is az, ha valamit nem vettél észre.
9 "Valóban vannak persze selejtes egyedek, de"
Hát igen, és ilyenkor nincsen de.
Hanem ennyi. Nem kell a rizsa hogy de mégse ő a selejtes.
AZ átverés meg átverés, bárkivel megeshet, én is át tudlak verni ha akarlak, különbség, hogy nem akarlak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!