Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi ideig "ostromlod "a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig "ostromlod "a lányt, aki csak szexre kell?

Figyelt kérdés
2024. márc. 12. 18:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Semeddig bro, mond el neki h mik a szandekaid. Ha belemegy akkor ennyi, ha nem akkor keress mást aki nyitott erre.
2024. márc. 12. 18:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Semeddig.

Ha jól érezzük magunkat együtt és van vonzalom akkor oké, ha nincs akkor meg nem próbálkozom. De egyre ritkább, hogy én vonzódjak valakihez. De legalább ez kölcsönös.

2024. márc. 12. 18:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondják semeddig, az én tapasztalatom nem ez.

Persze attól függ mekkora intenzítással.

De, hogy hetente pár alkalommal megkérdezzék mikor találkozunk, az akár éveken keresztül is megy.

2024. márc. 12. 18:55
 4/9 A kérdező kommentje:
4 hónapig udvarolt,ostromolt,majd szex előtt mondta,hogy ez az egy alkalom lesz.....csak ugye én beleszerettem, belementem a szexbe..... mondjuk nem is olyan volt vele az együttlét, mint amire számítottam,nagyon bunkón viselkedett az ágyban. Így jobb is,hogy ennyi volt. Csak nem értem,akkor miért udvarolt ennyi ideig....
2024. márc. 12. 18:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon egyszerű a miértje. Vannak olyan jellemtelen faszok akiknek az számít, hogy valakit megdughassanak. Beadtad a derekad, már nem voltál érdekes. Bár igazából addig sem voltál, csak megjátszotta hogy igen..

Úgy látszik ez kellett, hogy bejusson a lábad közé. Ez a szomorú valóság, ha tetszik ha nem.

Az meg, hogy bunkó volt szex közben még inkább csak őt minősíti és azt jelenti, hogy valójában egyáltalán nem érdekelted csak egy célkitűzés voltál neki.

2024. márc. 12. 19:00
 6/9 anonim ***** válasza:
57%
Általában nem jönnek a nők egyik napról a másikra....szóval pár hónap biztosan.
2024. márc. 12. 19:00
 7/9 anonim ***** válasza:
amelyik not ostromolni kell az valojában nem is akar semmit a férfitol.. max elhiteti magaval a no mert azt gondolja " o de legalabb anyagilag jol all " ..
2024. márc. 12. 20:31
 8/9 anonim ***** válasza:
4 hónap és 1 alkalom...?? Tudnak ennél cifrábbat is...😅
2024. márc. 12. 22:22
 9/9 anonim válasza:
Több éve megismertem egy csajt és tényleg az volt a célom, hogy a bugyi levegyem róla, ami nem jött össze de minél több időt töltöttünk együtt annál jobban megkedveltem. Aránylag sok időt töltünk együtt sok a közös programunk, sokat beszélgetünk lényegében mindenről őszintén, de persze az eredeti tervről nem tettem le, csak jóval alacsonyabb az intenzitással, valójában most már tartok tőle, hogy a szex esetleg rontana ezen a kapcsolaton. Mielőtt azt mondanád, hogy csak egy bohóc vagyok, vagy csak "barátnő", lehet.. , de mindketten élvezzük egymás társaságát, mindamellett van mással is kapcsolatom (testi ;) ), de vele csak az ágyban jó és ennyi a sztori, persze tud róla, ahogy én is az ő alkalmi kalandjairól.
2024. márc. 19. 06:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!