Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy hülye kérdést teszek fel (vagy nem is tudom) De mi értelme van az anál szexnek?
Értelme?
Hát kinek a pap kinek a papné. Van fiú aki szeretné kipróbálni és van csaj aki bele is megy, Vannak akik élvezik van aki elvisli egyszer egyszer és olyan is aki soha de soha többé nem akarja.
hm értelme? Kicsit extrém, több vele a macera, és maga az előkéászület is tud olyan plusz élvezetet vinni a szexbe ami a sima szexben már nincs meg, mert van akinek már a csaj szájába való első élvezés is ilyen plusz, de ez egy idő után már nem élvezetes annyira mint elsőre.
Előszőr csak simogatod a nemi szerved, ez jó, de aztán már feldugsz magadnak ezt azt, beszerzel egy pasit, ő vele is egyre durvább dolgokat megcsinálsz és ezután jön az anál.
Próbáltam többször több lánnyal is.
Nem jött be igazán, szerintem a punci az punci marad.
Habár volt egy csajom aki kérte hogy tegyem be oda és el is élvezett.........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!