Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túl korai együtt aludniuk?
Ez aztán nagyon értelmes megnyilvánulás volt.
Tudom, hogy a gyerekem felnőtt, de még itthon lakik. Szerintem illik hazaszólni, ha megy valahova. Eddig is mindig küldött sms-t, ha munka után még megy barátnőkkel találkozni.
"Szerintem illik hazaszólni, ha megy valahova"
Szerintem szólt, hogy hétvégén a barátjánál lesz. Mi egyebet akarsz?
De ez nem komoly kérdés, vagy ha igen, nagyon sajnálom a lányodat, hogy mentális problémái vannak az anyjának. Reméljük rajta nem üt ki, és hamar megszabadul tőlem.
Vagy kérsz szakszerű segítséget a problémádra.
Nem korai kérdező, szerelmesek. Akarnak együtt aludni éjszaka is és nemcsak szexelni, ledőlni. Te is voltál szerelmes. Ne avatkozz az életébe bele. Mert ha netán valami történik nem fog tőled tanácsot kérni. Legyen eszed.
Inkább figyelj a fiúra és arra mit mond róla a lányod és ha úgy van adj neki tanácsot.
Ha csalódik akkor csalódik. Vigasztald meg.
Majd feláll és tovább áll. Természetes folyamat.
A hibáiból tanul remélhetőleg.
De ha te ellene vagy ő is ellened fordul. Okosan viselkedj.
Neked való videó.
Miért ugatunk bele egymás életébe?
Ezzel foglald le magad és gondolkozz, változz, hogy szebb legyen a világ.
Egyáltalán nem korai, de meg ha az is lenne, sem lenne hozza közöd. Vagy miért bant ez téged ? Szerinted mikor kene szexelniük? Egyébként szólt, hogy hova megy és kihez.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!