Az Erzsébet, a Terézia, vagy a Lujza nevet tartjátok a legrondább névnek e három közül? (Becézésekkel együtt.)
Figyelt kérdés
2023. aug. 3. 23:54
A kérdező szavazást indított:
Az Erzsébetet, Bözsit.
A Teréziát, Terézt, Terit.
A Lujzát, Lujzit.
Az Erzsébetet és a Teréziát egyformán rondának tartom.
Az Erzsébetet és a Lujzát egyformán rondának tartom.
A Teréziát és a Lujzát egyformán rondának tartom.
Egyforma rondának tartom mindhárom nevet.
Egyiket sem tartom ronda névnek.
48 szavazat
1/10 anonim válasza:
A Lujza a másik kettőnél azért nagyságrendekkel jobb
2/10 anonim válasza:
Engem Erzsébet ek hívnak, egyik név se rossz szerintem, ha választani kell, akkor a Lujza tetszik a legkevésbé.
4/10 anonim válasza:
A Terézia leggázabb becézése szerintem nem a Teri, hanem a Terka, de az Erzsébet a legkevésbé szimpatikus a három név közül.
5/10 anonim válasza:
A Teri szerintem a legrosszabb mind közül. Betiltanám hogy kislánynak lehessen adni, de komolyan. Egy púpos vén pletykás szipirtyó jut eszembe róla.
7/10 anonim válasza:
Egyiket se, nincs olyan hogy ronda név. Jobb helyeken, jobb időkben ugyanazt a pár tucat nevet adják a gyerekeknek, időről időre, és általában nem hangzás, meg divat alapján válogatnak, hanem jelentés, hagyomány stb. miatt. Nézd meg az olaszokat ahol minden kisgyerek Dzsordzsó, nálunk meg éppen ciki a Gyuri... vagy épp nem? Senki sem tudja követni, innen látszik hogy egy hülyeség az egész. Egy kultúrát és minden egyéb kapaszkodót vesztett közeg hülyesége. A romáknál is nyilvánvalóan azért vannak Dzseszikák meg Ronaldók mert már csak a tv világához tudnak nyúlni, semmi más kapaszkodójuk nincs az életben a szerencsétleneknek. Én nem szeretnék idáig eljutni.
8/10 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszik az Erzsébet, és adnám a gyerekemnek. Zsebi lenne a beceneve. A Teréziát lehet Rézinek is becézni. A Lujza névről pedig egy szappanopera szobalánya ugrik be, és ezért kevésbé szimpatikus.
9/10 anonim válasza:
Mindegyik sz*r.
Talán Lujza a legértelmesebb
10/10 anonim válasza:
A Terézia,Tereza kifejezetten szép, elegáns nevek. Nem kötelező suttyón terikézni, terkàzni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!