Miért van mindenki úgy kiakadva II. Erzsébet halála miatt?
Egy idős hölgy volt.
De például milyen nemes ügyeket támogatott? Kiken segített?
Mit értesz kiakadáson, és kik vannak kiakadva? Én egyetlen egyet nem láttam, nem hallottam..
Van megrendülés, szomorúság, együttérzés, stb.stb. ami ilyenkor érthető.
De kiakadás...???
Én inkább azt tartottam/tartom furcsának, hogy magyar celebek úgy emlékeznek meg róla, mintha napi kapcsolatban lettek volna vele.
Idős volt, gondolom számítottak már rá. Igazából ha valóban igaz,amit olvastam,hogy nem volt komoly krónikus betegsége, akkor inkább örülni kellene, hogy a családja körében, tartalmas élet után, az utolsó napokig aktív élet után (remélem) könnyen halt meg.
Miért írom ezt? Mert vannak sokan, akiknek az életük utolsó évtizedei gyötrelemben, fájdalmakban telnek.
Ne értsétek félre, egy korszak zárult ezzel le. Tény.
De örüljünk,hogy ez megvalósulhatott.
Én sem értem ezt a hatalmas cirkuszt körülötte.
Semmit nem csinált. Az egész élete egy mennyország volt a számunkra, haladók számára elképzelhetetlen jólétben, gazdagságban.
Ahhoz képest mit tudott volna tenni, semmi említésre való jót nem csinált.
Egy ingyenélővel kevesebb.
Szeptember 11-ről meg senki nem beszél?
3: amit nem tudsz, az nem létezik, ugye? :-DDDD
Irigylem az egyszerű világképedet.
De legalább a hivatalos gyászidőszakban ne köpködj, légy szíves...
Azért, mert:
- Világszinten ismert ember volt, aki rekord ideig volt egy volt világbirodalom és a nemzetközösségei uralkodója.
- Történelmen átívelő volt az uralkodási ideje.
- A britek nagyon szerették, a nemzet nagymamájaként tekintettek rá.
- Károly követi, aki korántsem olyan népszerű, mint egykori édesanyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!