Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van mindenki úgy kiakadv...

Miért van mindenki úgy kiakadva II. Erzsébet halála miatt?

Figyelt kérdés

Egy idős hölgy volt.

De például milyen nemes ügyeket támogatott? Kiken segített?

2022. szept. 11. 18:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
En 37 eve elek Ausztraliaban es amikor felvettem az allampolgarsagot lehetett valasztani hogy a Bibliara vagy a kiralyore eskuszom fol. En ot valasztottam. Tiszteltem, mert jo uralkodo volt es azon kevesek koze tartozott akiket nem allando botranyok oveztek, arrol hogy csaladjanak minden tagja sajnos ezt a moralt nem kovette nem tehetett csakugy mint az atlagos szulo sem ha minden gyereke az ovetol eltero utat jar. Nagyon sajnaltam amikor elveszitette a ferjet es lattam egyedul arvan egy ozvegyasszony banataval az arcan aki a szenevedesben is egyedul marad mert a meltosaga es a szemelye miatt soha nem volt es nem is lehetett olyan kapcsolata ahol egy masik ember vallara borulva elsirhatta magat. mivel en angolul nezem es olvasom a hireket es mast igy tudom hogy az utolso hetig DOLGOZOTT. reggel 7 kor kelt 5 napon keresztul es delutanig ellata a hivatalaval jaro sokszor megterhelo kotelessegeit. a diplomatak es fontos emberekkel torteno megbeszelestol a ra tartozo adminisztracios tevekenysegek sorat latta el. Senki sem tudta hogy csontrakban szenved es azt sem hogy a kora miatt mar nem is akarta magat kezeltetni. biztosan sokan kinevetnek de a szivem osszeszorult amikor a kiskutyaira gondoltam akik igen megkapnak minden "luxus etelt, torodest" es megis ketsegbeesetten keresekik a MAMAT akiknek a kiralyno elveszitese pont ugyanannyira fajdalmas volt mint ha barmelyikunk hazikedvence elol orokre eltunik a szeretett szemely aki az elso gondolatuk ebredeskor es a o illata es simogatasa kiseri oket az alomba. Nagyon sokan szerettuk, tiszteltuk es valo igaz egy korszak mult el vele visszahozhatatlanul. az en szamomra es nem vagyok egyedul Charles hivatalosan a kiraly de ahogy a felesege nem erdemli meg a helyet es cimet a kiralyi csaladban ugy o sem, mert megszegte azt a szabalyt ami anno a kiralyno batyjanak a kiralysagba kerult mert egy elvalt asszonyt vett felesegul. aki a kiralyi csalad tagja az kotelezettsegeket is kell vallaljon a jogok melle. En majd akkor fogom ujra a Monarchia kiralyanak tartani ha William es Kate lesznek a tronon. addig elfogadom de se nem szeretem se nem tisztelem ezt az utodot. ezeket azert is irtam mert aki "ingyenelonek" titulalta a volt uralkodonot gondolom egy hangot se beszel angolul es a pletykalapok hiteles cikkein tajekozodva alkotta meg jolertesult velemenyet egy tiszteletre melto elhunytrol.
2024. máj. 7. 11:29
 12/12 anonim ***** válasza:
10 es koszonom a linket elolvastam nagyon erdekes es elfogulatlan iras volt.
2024. máj. 7. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!