Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell csókolózni?
Miért akarod megharapni? Kaját is eszed ösztönösen.
Ne parázz, nem kell semmit mondani, majd megtörténik. Nem egyformán csinálja mindenki.
Huh, közben rohadtul örülök,hogy tinikoromban lesmarolt egy olyan, akivel csak vonzalom volt, es beszélgettünk, de sose lehetett köztünk semmi, csak elragadta valami. Eszembe se jutott gondolkodni ezen, az eredmény ugyanaz. Ezzel csak azt akarom mondani,hogy felesleges idegeskedned ezen
Ne izgulj miatta, normális esetben a férfi irányít, szóval kellemetlen biztos nem lesz. És szerintem az sem gond, ha elmondod neki, hogy még nem csókolóztál. Nem hiszem, hogy bármi probléma lenne belőle. Sőt, férfiak gyakran még örülnek is neki, ha tapasztalatlan a nő, mert nincs akkora elvárás. Szóval emiatt ne izgulj.
De egy valamit azért tanácsolok. Csók közben csukd be a szemed, és csak élvezd a csókot (csók közben nagyobbak lesznek a pupillák, és elég félelmetes lehet, ha valaki csók közben így bámul :D).
Sok sikert :)
Én nem izgultam előtte. Gyakoroltam eleget :DDD
Olvastam róla, néztem vidiket úgyhogy amit "fejlesztettem" azt "kamatoztattam" is.
Amikor a száját a szádhoz közelíti, kicsit tátsd el a szád. Alighanem a nyelvét a szádba dugja (ne félj, nem fulladsz meg!), ekkor ugyanezt tedd Te is. Ő bizonyára megölel, Te is tedd a kezeid a vállaira vagy a lapckáira, simogasd őt. Túlságosan ne tátsd el a szád (érezni fogod, hol a határ), nehogy kiugorjon az állkapcsod. A többi jön magától. Ellenőrizd magad, így nem harapod meg. A szád szélét ne engedd, hogy szájba vegye, mert a vért alászívhatja a bőrnek (ez történne akkor is, ha Te csibálnád vele) és úgy nézne ki a szád széle, mint amikor megütöd magad és véraláfutásod lesz. Sok sikert.
Én nem árulnám el, hogy még nem csókolóztam. Tedd azt, amit ő tesz veled. Ha nagyon benne vagytok, előfordulhat, hogy kicsurran a nyálad. Töröld meg és folytassátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!