Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik pasi hozzá állás a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik pasi hozzá állás a szimpatikusabb randi után?

Figyelt kérdés

Randi utáni állapotok.

Márk:

Hát szijaaa :) Csak szeretném, ha tudnád, hogy annyira örülök neked. Nem győzök hálát adni azért, hogy ilyen okos, csinos, szuper barátnőm lesz!!! Hiányzol már most is, pedig csak nemrég váltunk el. ❤

Mit szólnál hozzá, ha holnap megint taliznánk? Elvinnélek moziba, vagy valami ilyesmi. Azt akarom, hogy tudd, szeretlek, és mindent megteszek érted!!!!

---------

István:

Szia.

Remek volt a veled töltött nap, örülök annak, hogy sokat mosolyogtál! Holnap dolgozom, este pedig tanulnom kell a nyelvvizsgára, szóval elfoglalt vagyok. Holnap után azonban kereslek, megbeszélhetünk egy új találkozót, ha neked is megfelel.

Szép álmokat.

Üdv. István.

2024. márc. 11. 11:38
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Ez is tetszik, amit te írsz. Bár ez inkább egy SMS szöveg-re emlékeztet engem.

Kicsit olyan 90-es évekbeli feelingje van. :)

2024. márc. 11. 12:59
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Átírtam neked mindkettőt kihagyva a baromságokat:

Szia :) Csak szeretném, ha tudnád, hogy annyira örülök neked. Hiányzol már most is, pedig csak nemrég váltunk el.

Mit szólnál hozzá, ha holnap megint taliznánk? Elvinnélek moziba, vagy valami ilyesmi.

---------

Szia, igazán jó volt a veled töltött nap, örülök annak, hogy sokat mosolyogtál! Holnap dolgozom, este pedig tanulnom kell a nyelvvizsgára, szóval elfoglalt vagyok. Holnapután kereslek, megbeszélhetünk egy új találkozót, ha neked is megfelel.

Szép álmokat!

István

2024. márc. 11. 13:04
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem, a 10-es teljesen jó.

Nekem ez a mosolyos beszólás arról szól, hogy "növelte az egomat, hogy nevettél minden viccemen".

Jól éreztem magam veled. Tudod, ez mekkora dicséret? Nem kell mindent túlbonyolítani.

Azt meg inkább személyesen mondja, hogy milyen dolgai vannak. Utólag ez nekem fura. Ha egy barátommal találkozok, akkor is szemtől-szembe mondom búcsúzáskor, hogy "holnap nem jó, mert cirkuszba megyek, de utána írok".

2024. márc. 11. 13:10
 14/25 anonim ***** válasza:
71%

Miért nincs olyan opció, hogy egyik sem?

Ennyit kellene írnod: "Szia, nagyon jól éreztem magam veled a legutóbbi randinkon és én nyitott lennék folytatásra, amennyiben te is így érzel."

2024. márc. 11. 13:22
 15/25 Hans Pötterman ***** válasza:
100%

Ott a pont nálad, én is hasonlóan egyszerűen fogalmaztam mindig, és elég is volt.

2024. márc. 11. 13:47
 16/25 anonim ***** válasza:

A kettő között lenne valahol jó..az elsö srác túl "nyálas".

A második meg olyan mintha nem is érdekelné a másik.

2024. márc. 11. 13:56
 17/25 anonim ***** válasza:
15 Mondjuk itt a "mindig" az egy fontos szó, mert itt nem biztos hogy az évente sok kapcsolatot célozná meg a kérdező hanem a tartósat.
2024. márc. 11. 14:23
 18/25 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem mind a kettő borzasztó. De ha nem első randi, hanem legyen mondjuk már 5-6., akkor az első _stílusa_ jobban bejönne, csak kevésbé creepy szövegekkel, hagyjuk el a mindent megteszek érted és társait, akkor kapunk egy aranyos, lelkes üzenetet.

István üzenete kb olyan, mintha egy Marketplace eladást akarnánk nyélbe ütni.

2024. márc. 11. 14:25
 19/25 anonim ***** válasza:
40%
Aki 5-6 randi után szeret, annál valami nem stimmel.
2024. márc. 11. 14:27
 20/25 Hans Pötterman ***** válasza:

Jogos,bocsi a téves megfogalmazásért. Az a "mindig" valójában összesen 2 párkapcsolatot takar nálam és ennyi😅 Viszont ez úgy ámblokk minden emberi kapcsolatra igaz szerintem,ha csak barátság alakulásáról van szó, akkor se előnyös megfojtani magukkal a másikat.

2024. márc. 11. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!