Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik pasi hozzá állás a szimpatikusabb randi után?
Randi utáni állapotok.
Márk:
Hát szijaaa :) Csak szeretném, ha tudnád, hogy annyira örülök neked. Nem győzök hálát adni azért, hogy ilyen okos, csinos, szuper barátnőm lesz!!! Hiányzol már most is, pedig csak nemrég váltunk el. ❤
Mit szólnál hozzá, ha holnap megint taliznánk? Elvinnélek moziba, vagy valami ilyesmi. Azt akarom, hogy tudd, szeretlek, és mindent megteszek érted!!!!
---------
István:
Szia.
Remek volt a veled töltött nap, örülök annak, hogy sokat mosolyogtál! Holnap dolgozom, este pedig tanulnom kell a nyelvvizsgára, szóval elfoglalt vagyok. Holnap után azonban kereslek, megbeszélhetünk egy új találkozót, ha neked is megfelel.
Szép álmokat.
Üdv. István.
Ez most valami beugratós kérdés lenne 80 IQ alattiaknak szánva?
Bár nézzük meg az eredményeket :)
Az "Üdv."-öt innen az oldalról vettem át. Tőlem meg átvette a csaj. Érdekes is volt, amikor azt láttam, hogy ő is így ír nekem (Üdv. Zsófi).
😅😅
Illusztráld, hogy néz ki egy üzenet, ami neked tetszik.
Nem a #6 vagyok, de egyetértek vele. Aminek örülnék egy randi után:
"Szia, szuper volt az este, jól éreztem magam. Jöhet egy ismétlés valamikor?"
És várja a válaszom. Ennyi. Nem kell monológ, nem kell magyarázkodni, emberek vagyunk, beszélgetünk. Csak egyszerűen, célratörően, őszintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!