Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki igazat adna nekem? Kíváncsi vagyok ti hogy gondoljátok!
Figyelt kérdés
Erre pár napja jöttem rá ugy hogy megnéztem egy vidót és szerintem van benne igazság!Az volt a lényege hogy egyéjszakás kaland érzelem nélkül szexelsz valakivel de mivan akkor ha abból több éjszakás lesz?Most nem 1-2-3 további estére gondolok hanem arra amikor hónapokig vagy talán évekig folytatja az ember!Én személy szerint belegondolok aki nem teszik vagy nem szimpatikus annak nem engedem h közeledjen megérintsen!És a több éjszakás szex túl lépi ezt a fogalmat már mert egy bensőséges kapcsolat!Ebből azt akartam kihozni hogy már ez a több éjszakás dolog is érzelem érzés a két fél között!Ti hogy gondoljátok?Érzelem nélkül tudunk beszélni az egy éjszakáról,de a többi éjszakában már szerintem van érzelem!Véleményeket várok!Ki mit gondol erről?2010. okt. 25. 18:06
1/7 anonim válasza:
Az egy éjszakásakat elítélem, a több éjszakás szexkapcsolatokat úgyszintén.
2/7 anonim válasza:
A több éjszakás szexkapcsolatomból nagy szerelem lett...Egy éjszakás meg még nem volt, és nem is hiszem hogy lesz. 23L
3/7 A kérdező kommentje:
Nyugodtan el lehet itélni ez a te véleményed és szerintem nem szégyen ha ilyen kapcsolatod van!!
Utolsó,neked ugy indult h nem akartok komoly kapcsolatot?Vagy hogy történt?VAn kedved elmesélni?
2010. okt. 25. 18:14
4/7 anonim válasza:
Én nem a második vagyok, de hasonlóképpen alakult a dolog nálunk is. Kezdetben úgy volt, hogy csak egyetlen alkalom. Aztán valami oknál fogva az egyből kettő lett, majd három. Mostanra pedig már teljesen normális, érzelmekkel teli kapcsolat lett belőle. Ahogy telt az idő, egyre jobban kezdtük megismerni egymást, kezdtünk kötődni a másikhoz.
5/7 A kérdező kommentje:
és mennyi idő telt el kb. az első alkalomtól addig amig ki nem mondtátok h jártok?
2010. okt. 25. 18:25
6/7 anonim válasza:
Ezt hívják szexbarátoknak. Az érzelem része inkább a lányokat érinti, és nagyot lehet bukni a végén...
7/7 anonim válasza:
Második vagyok. Barátok voltunk, de elég nagy volt köztünk a táv. Úgyhogy megbeszéltük, hogy kisegítjük egymást, mert már rég egyedülállók voltunk mindketten. Aztán jöttek a hiányzol sms-ek, meg a nagy közös kirándulások, programok, mint egy rendes kapcsolat. Aztán jött az első szeretlek... Azt hiszem, fél év után. És ezzel együtt a veszekedések is, mert már nem bírtuk hogy csak ritkán tudunk találkozni, féltékenykedtünk, stb. Így lett vége. Talán egy kicsit még mindig szeretem, pedig már több év eltelt azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!