Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha igazan erdeklem, fog valamit csinalni ez a ferfi, hogy beszeljunk?
Egy uzletben biztonsagi or, 2 eve lattuk egymast eloszor. Mentem be az uzletbe, es elkerte a szemelyim mert nem mehetnek be oda 18 ev alattiak. En oda adtam, de nem nezte meg a szuletesi evem hanem csak a nevem, es azt mondta "jolvan, koszonom, csak a nevedre voltam kivancsi, szep neved van Xy"
Koran reggel volt, dolgozni mentem eppen, akkor még nem is foglalkoztam ezzel, nem is gondoltam bele, hogy tenyleg a nevemre volt e kivancsi, vagy csak viccelodott, nem erdekelt mert ugy voltam vele biztos minden lannyal ezt csinalja. Aztan en nem jartam arra, ahol o dolgozik, nem is lattuk egymast.
Mostanaban ujra elkezdtem arra jarni ahol dolgozik, en akarhanyszor arra megyek, o szinte mindig kint van az ulet elott.
Erzem, hogy nez, fura erzest erzek.
Legutobb ott volt par baratja, es hallottam ahogy kerdezte toluk, tudjak e ki vagyok.
Nem tudom miert de ez a fiu mindig az eszembe van..mintha ereznem, hogy gondol ram. Legutobb mikor lattam, nem akartam ra nezni, aztan megis ra neztem es olyan eros tekintettel nezett engem, hogy zavarba jottem, nagyon vegigmert engem.
Fog vajon valamit csinalni annak erdekeben hogy beszeljunk ha igazan erdeklem?
De mit tudna csinalni?
Addig lat amig elmegyek ott par masodperc csak. Folyamatosan az eszembe van es jo erzes, izgalmas hogy lesz e valami.
2 eve amugy nagyon flegma voltam vele es azutan a szemelyis eset utan mentem még oda parszor es nem is koszontem neki, o nezett de csak lehajtotta a fejet miutan nem koszontem. De hat egy kis flort miatt fejre kellett volna allnom?
De most miota ujra arra jarkalok, kicsit masabb a helyzet.
Facen kidobta nekem hogy jeloljem be megneztem ot, es semmi jel arra hogy lenne valakije
Nem koszont nekem, en meg nem koszontem ra. Ha koszonne vagy koszont volna, visszakoszonnek.
De nem tudom nekem mit kene tennem, neki kell valamit csinalnia, semmit nem csinal azon kivul hogy nagyon nez.
Legutobb osszehunyoritotta a szemet es ugy nezett..nagyon zavarban voltam.
6. Igyvan.
Hat jo pali, azt hozzateszem szoval biztos vannak noi, de en nem leszek egy a sok kozul. Nyugodtan nezzen akkor tovabbra is de en mar ra se fogok nezni mert en azt erzem azt akarja en kezdemenyezzek nala.
A szemelyis flort utan, megcsak ram sem koszont akkor mit bamul 2 ev utan is?
A taktika magasiskolája...
Én komolyan nem értem, miért nem lehet rámosolyogni és odamenni hozzá megkérdezni, milyen a napja, bár nem is vagyok egy szívbajos lány! Szerintem ennél nyíltabb, tisztább kommunikáció nem nagyon létezik, több eredményt is szokott általában produkálni, mint holmi füstjelekből olvasás.
Jezusom
En menjek oda hozza csakmert nez? Te normalis vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!