Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így normális reakció?
Figyelt kérdés
Kontroll vizsgálatra kell mennem, kisebb szív problémával és aggaszt, h nem e romlott az állapotom az utóbbi vizsgálat óta
Megosztottam aggodalmamat a párommal, és kérdeztem, ő nem e aggódik egy kicsit, h mit mondanak majd
A válasza az volt, ő nem aggódik, mert úgysem ér el vele semmit
márc. 7. 13:38
1/5 anonim válasza:
Tárgyilagos. A vizsgálat eredményét nem befolyásolná, és te sem lennél jobban attól, ha aggódna.
Valószínűleg nem is lát okot az aggodalomra, tehát nem úgy látja, hogy rosszabbodott volna az állapotod.
2/5 anonim válasza:
Ez nagyon ilyen is-is helyzet. Lényegében igaza van, de az embernek meg csak jól esne, ha a másik azt felelte volna, hogy aggódik. Ez olyan érzést sugall, hogy nem érdekli mi van vele.
3/5 anonim válasza:
Szerintem igaza van. Aggódsz te helyette is.
4/5 anonim válasza:
Ez nem szívtelenség vagy érdektelenség jele, de igaza van. Amíg pontos eredményt nem tudni, addig fölös mindenkinek paráznia. Nyugi!
5/5 anonim válasza:
Igaza van. Ha aggódik, attól jó leletet kapsz?
Oké, nyers!, ez tény, lehetne szebben is fogalmazni, de szóban kb én is ennyire vagyok empatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!