Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tilt le mindig ?
közel 40 éves pasiról van szó .
Le szedtem Tindert én is és fb-társkeresőt .
Mind a két appon le tilt ,de az utcán ha véletlen össze futunk hosszasan néz(már-már zavaróan) ,vissza is fordul, de máshol le vagyok tíltva.
Ez most mire jó ?
Nem tudok ki igazodni rajta,nem csúnya pasi .
N32
"nem a te hozzá állásodra voltam kíváncsi hanem az adott személy viselkedésére és miértjére"
Akkor ne minket kérdezz, hanem az adott személyt.
Noss, mivel nem tud láthatatlanná válni, és mivel tudja ki vagy így nyilván rád-rád-rád néz...
Ne gondolj bele többet.
Ha még köszön is az, azt jelenti h nem bunkó.
De számodra baromira egyértelművé kellene, hogy váljon h ne akarjon
Lesi hogy nem e oda vissza vagy érte es megd.ghatna e.
Ilyenkor a pasik azt lesik zavarban vagy e vigyorogsz e leszolitod e szabad e a pálya, vagy komor arccal őt lesz.rva mész tovább és tipli van.
Egy egy boldog mosoly nekik felhívás keringőre..
Puhatolózik.
A tiltás az csak net.
Nem az élet.
Kapcsolatban van és nem akar lebukni.
Valószínűleg tetszel neki, de amíg inaktívan viselkedik addig csak a szemét fogja legeltetni rajtad. Én is megnézem az utcán a csinos nőket persze nem akkor amikor a párom mellettem van ,mert az tiszteletlenség lenne.
Mert te vagy álmai hercegnője. 😍
Ugye ezt akartad olvasni?
8 nincs kapcsolatban ,tudod mivel közvetlen szomszédom !
ezért se értem ezt az egészet !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!