Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Küldenél magadról pucér képet a párodnak?
Nem. Egyrészt, ez eléggé a komfortzónámon kívül esik, másrészt, ha esetleg véget ér a kapcsolat, vagy kiderül, hogy a másik nem egészen az, aminek hittem, egy kiváló támadási felület lesz a kezében a képek miatt. Tudom, hogy ez túlzott elővigyázatosságnak tűnhet, és mindig mindenki úgy gondolja, hogy vele aztán biztos nem történik ilyen, de egy szakítás után kellemetlen együtt élni azzal a tudattal, hogy a másiknál még mindig ott vannak a képek...
De ha tegyük fel, a párom valóban egy tisztességes és megbízható ember lenne, aki nem él vissza a helyzettel, még mindig előfordulhat olyan helyzet, hogy meg akar mutatni valakinek egy másik képet, amit küldtem, és véletlen eggyel hátrébb lapoz, valaki véletlen megtalálja a képet a galériában, feltörik az alkalmazást, ellopják a telefonját, stb. Ez több, mint amit én be merek vállalni. Na meg ha a párom az illető, akkor valószínűleg ugyanezt látja elégszer élőben is, és nem kell emlékeztetőt küldenem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!