Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért esik ez rosszul?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért esik ez rosszul?

Figyelt kérdés
A csoportunkban van egy hölgy aki elég mutatós fajta. Tényleg az a kategória aki bárkit meg tudna szerezni. Sokat beszélgetett velem mindig meg folyton mosolygott. Feltűnően mindig velem a leginkább. Nekem ez tetszett is. Élveztem a társaságát. Aztán úgy éreztem ő csak egofényezésre használja a társaságom így kevesebbet beszélek vele. Nyilván nem vagyok elutasító de lényegesebben kevesebbet. Illetve próbálok nem rànézni ha jön vagy ott van. Nem akarom a szívem fàjdítani vele. Egy ideig nem tulajdonított neki különösebb jelentőséget de mostanában egyre szomorúbb hogy rá se nézek. Nem említette ezt még meg de látom letört. Folyton néz szomorúan. Miért tesz így? Én nem értem. Szerintem tuti nem jövök be neki én úgy gondolom. Egotuning meg nem akarok lenni
2024. márc. 3. 15:02
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ja és egyébként van bent rajongója is aki utána koslat. Tehát megint csak nem értem akkor ezt. Megkapja a rajongást
2024. márc. 3. 15:46
 12/17 anonim ***** válasza:
65%

Mit nem értesz? Ő maga se tudja, hogy kit akar maga mellé, játszik a férfiakkal, nem jól választ stb. De te akkor is második/harmadik/huszadik választás lennél.

Aki a szemedbe vágja, hogy nem tudja járjon-e mással annak te nem kellesz. Csak azt hiányolja, hogy nem legyeskedsz körülötte, mint a légy a kaki körül.

Nem te miattad "szomorú", csak a figyelemhiánya miatt.

Te egy ilyen nőt, aki éretlen nem tudnál megtartani magad mellett, lelépne.

2024. márc. 3. 15:48
 13/17 A kérdező kommentje:
12#. Hidd el értem tudom. De azt nem értem hogy az ilyen mikbe van hogy ilyen zavarodott
2024. márc. 3. 15:52
 14/17 anonim ***** válasza:
50%
Nem kapott kiskorábban elég szeretetet, törődést, csalódott a múltban, nem szereti magát. Akár lehet nárcisztikus is simán.
2024. márc. 3. 15:58
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem meg simán csak soha nem érdekelted és félre értetted a kedvességét...
2024. márc. 3. 17:31
 16/17 A kérdező kommentje:
És akkor miért lett elszontyolodott?
2024. márc. 3. 17:52
 17/17 anonim ***** válasza:

Ennek ezer meg egy oka lehet...

Ha veled lenne kapcsolatos, arról már biztos vagyok benne, hogy tudnál.

2024. márc. 3. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!