Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogjátok vissza magatokat amikor rájöttök hogy a több éves barátsággal csak meg akart fektetni?
3 évig voltunk barátok, aztán egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Randizni hívtam, gondoltam miért ne léphetne a nő. Minden volt ebből csak randi nem a végén. (Elviccelte, nem válaszolt.) Azt mondtam neki soha többet ne keressen. Azt mondta ok.
Eltelt pár nap és azt érzem nagyon mérges vagyok és el kéne küldenem a francba, hogy érezze a törődést.
Egyértelmű, hogy nem akar. De attól még egy rohadék, hogy titkon abban reménykedett, hogy...
Ő kezdeményezte a közeledést, aztán a pillanat adta magát. Egyszerre akartuk a csókot. Nem hiszem, hogy erre rá kéne kérdezni, magától jön. Egyértelműnek vettem, hogy többet akar.
Annyiban igazad van, hogy elfogadta a randit, innen az ő hibája is.
Az sem baj, hogy te érzel balamit iránta és volt bátorságod elhívni.
Sajnálom hogy így alakult, mihamarabbi továbblépést
Engedd el!
Nem ér annyit ez az egész ahogy leírtad!
Hát, ez nagyon titkos reménykedés lehetett. Még ő se tud róla. Arra nem gondoltál, ha valóban meg akart volna fektetni, ki nem hagyná a randit, hanem elmegy, majd utána megfektet?
Ha jól értem randi se volt. Egyértelmű, hogy semmit nem akart.
Tehát a csók, amire hivatkozol, a randira hívásod előtt volt? Lehet, hogy csak te érezted, hogy mindketten akarjátok. Vagy ő is akarta, de nem komolyan, csak úgy játékból. Az én koromban valóban nem csókolóznak barátok és régen se tettük. De ma 2 lány barát is képes csókolózni mondjuk egy szórakozóhelyen, úgy, hogy amúgy nem leszbik. Igen, nekem ez bizarr, de innen nézve 2 ellenkező nemű barát között miért ne lehetne úgy, hogy egyikük pont ennyire veszi komolyan? Semennyire.
A csók után rájött, hogy te viszont többet akarsz, a randira hívással ki is fejezted. Neki ez kellemetlen volt, mivel nem akart semmit, így kihátrált inkább a barátságból is. Tény, hogy nem túl elegáns, de nem arról van szó, amit te gondolsz.
Meg amúgy is. Látod te miről beszélsz? Játékból???
Hát köszi szépen! Játszadozzon a kisautójával az ilyen! Ne égy embernek az érzéseivel. Dehogynem akart valamit. Egyre jobban éreztük magunkat, bejött a privát terembe, és nem úgy, mint egy sima barát.
Randi se volt, de gondolhatod, hogy nem csak úgy smároltam le. Bocs hogy ezt mondom de szerintem nem értesz hozzá ehez a témához, és inkább ne adj tanácsot.
#19! Eddig mindenki ugyanazt írta, amit én. Ő semmit nem akart, te akartál többet. Lehet, mi nem értünk hozzá, te vagy a téma nagy szakértője, mégis te vagy az, aki nem érti a másik nem viselkedését, azért kérdez, én meg az, akinek tiszták a kapcsolatai, azért nem kérdez 🤷🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!