Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segít a gyászban, ha vki rárön, hogy végig csalták miközben azt hitte boldog kapcsolatban élnek a párjával?
Itt olvastam régebben, egy nő dilemmázott, hogy feltörje e az élettarsa telefonjan a kódot, mert mióta az meghalt, furcsa hívasok jöttek a mobiljara, de ezt a kérdést Harrison Ford régebbi filmje 1999-es Zuhanás inspirálta.
Biztos az eletben is történik ilyen.
Szia! Velem az történt, hogy chattel lebukott az exférjem. Azt ígérte abbahagyja. Pár hónappal később elkezdődött a viszony, persze azzal a nővel. Elköltözésem után derült ki, hogy az írogatás, flörtölgetés hónapokig ment a hátam mögött.
Rohadtul fájt megtudni, egy hétig alig bírtam megmozdulni, szinte fizikai fájdalmat éreztem. De hosszútávon úgy érzem jobb, hiszen tudom a teljes igazságot, nincsneek bennem kérdőjelek és segített azt is eldönteni végleg, hogy véletlenül se adjak még egy esélyt.
3-as vagyok kiegészítés: a nő csomó írásukat elküdte az egyik kolleganőjênek, igazából tőle tudtam meg utólag a hónapokig chatelgetést. Amiket ott olvastam, még eszembe szoktak jutni: sz*r vagyok az ágyban, sz*r a testem, sz*r anyuka vagyok, lusta disznó vagyok, verni kéne engem. Ezeket az akkori férjem írta a nőnek, ilyenekről beszélgettek.
Közben meg rohant haza munkából, minden nap szeretkeztünk, kirándultunk rengeteget, babáztunk. Érdekes.
Én ezért tartom magam ahhoz, hogy nincsen második esély senkinek. Mindig visszaélnek vele. Nagyon sok felesleges feszkótól megmenekültem már a következetességem miatt. A "deszeretem" sem tud benne megakadályozni. Úgysem azt az embert szeretem, akiről kiderült a valóság, hanem azt, akit eljátszott nekem egy ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!