Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért állítják a nők, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért állítják a nők, hogy a férfiak kis százaléka vonzó számukra?

Figyelt kérdés
Hol itt az igazság! Egy férinek kb a nők 70-80% simán alkalmas lenne de fordítva meg 5% alatti a ráta! HOL? Kérem én!
2024. febr. 29. 23:09
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
90%
Mert így van.
2024. febr. 29. 23:09
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

"Egy férinek kb a nők 70-80% simán alkalmas lenne"

Hát ez nagyon feltételes mód, mert én eddig minden választottamtól kosarat kaptam.

2024. febr. 29. 23:10
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy már más legyen a hibás azért, mert neked nincsenek igényeid. Mi a gond azzal, ha egy nő kevés férfit tart vonzónak?

Én nem tudom, hogy kinél hogy megy ez, de szerintem egy csomó csinos lány van aki szép vagy lehetne szép, ha adna magára egy picit és odafigyelne a külsöjére, de ettől számomra még nem lesz feltétlenül szexuálisan vonzó. Az 5% alatti szám szerintem a normális. Én férfiként is így vagyok a nőkkel és egyáltalán nem arról van szó, hogy csak a modell kinézetű lányok lennének számomra a vonzóak, hanem szimplán az van, hogy a szexuális vonzalomhoz több kell, mint a csinos külső.

Az már csak a te értékrendedben egy probléma, ha nálad elég megfelelni annak a kritériumnak, hogy nő legyen a másik fél és remélhetőleg ne legyen még a szó szoros értelmében kislány korú.

2024. febr. 29. 23:14
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal több, mint 5%, amíg ki nem nyitják a szájukat. Úgyhogy le lehet nyugodni. Sok férfi vonzó LEHETNE, ha CSAK a külsőt nézzük, de nincs bennük semmi egyéb, amivel kiváltanák a vonzalmat. Bocs, hogy nekünk nem elég egy darab pénisz.
2024. febr. 29. 23:17
 5/23 anonim ***** válasza:
89%

"Egy férinek kb a nők 70-80% simán alkalmas lenn"

Persze. Leszámítva a kövereket, rondakat, 30 felettieket, anyagiasokat, öntudatosakat.

A maradékból lehet, hogy igaz.

2024. febr. 29. 23:17
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Férfi vagyok, és NEM felel meg a nők 70-80%-a közel sem.

A magad nevében beszélj.

2024. febr. 29. 23:21
 7/23 A kérdező kommentje:
Nem kell itt a duma, egy mai nőnek egyáltalán nem elég egy pénisz!
2024. febr. 29. 23:21
 8/23 A kérdező kommentje:

Egy mai nőben vonzalmat csak az BradPitt kinézetű chad férfiak tudnak az olyan jólelkű átlagos Magyarországi származású férfiak NEM!

Teljesen elborul a párkapcsolati piac és a nők igényei az egekben vannak mind külső mind egzisztencia téren!

2024. febr. 29. 23:23
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Semmi hasonlóság nincs Brad Pitt és köztem, magyar vagyok, mégis kéltettem vonzalmat jópár nőben.
2024. febr. 29. 23:25
 10/23 A kérdező kommentje:
Persze, gondolom vagyonos szülők révén! A nőknél a kinézet számít mert ha jó pasi vagy akkor még akkor is össze jönnek veled ha ültél 10 évet rablásért ha pedig nem vagy jó pasi de legalább dagadt se és van pénzed akkor is van még esélyed! Ennyi!
2024. febr. 29. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!