Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért állítják a nők, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért állítják a nők, hogy a férfiak kis százaléka vonzó számukra?

Figyelt kérdés
Hol itt az igazság! Egy férinek kb a nők 70-80% simán alkalmas lenne de fordítva meg 5% alatti a ráta! HOL? Kérem én!
2024. febr. 29. 23:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Sehol nem azt írtam, hogy ne lennék jó pasi, csak azt, hogy magyar vagyok és nem hasonlítok Brad Pitt-re.

A szüleimet meg inkább hagyjuk. :)

2024. febr. 29. 23:39
 12/23 A kérdező kommentje:
Rayen Raynolds kinézet is OP tud lenni és Jason Momoa kinézet is! Szakadjunk el kicsit Brad Pittől. a Lényeg ez a szépfiú GIGACHAD playboy kinézetű pasi!
2024. febr. 29. 23:40
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

A-a, ezek se nyertek. :D

Brad Pitt-ről neked kell leszakadni, egyedül te hoztad fel.

2024. febr. 29. 23:50
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sokkal szebb pasijaim voltak, mint Bred Pitt.

És igen, nekem is jóval 5% alatt, de szerintem 1% alatt vonzók a férfiak.

Csak végül kikosaraztak.

A legtöbb, akivel voltam, 1,5 év volt.

Szóval attól még, hogy nekem megfeleltek, én nem nekik.

2024. febr. 29. 23:53
 15/23 anonim ***** válasza:

A legtöbb nő biztosan nem állítja

Én igen

2024. márc. 1. 02:28
 16/23 anonim ***** válasza:
Fordítva is ez az arány, nekem legalábbis kapásból kiesnek vonzalom szempontjából a 60 év feletti nénik, a gyerekek, a hajléktalanok, a kétfogú rejtett erőforrások, az extra kövérek, az értelmi fogyatékosok, a szakadt drogosok és alkeszek. Akire meg a felsoroltak egyike sem jellemző, akkor sem biztos, hogy akár csak tetszeni fog, ha fiatal, jó alakú, szép arcvonású, azért a vonzalom, pláne hogy ki felelne meg egy kapcsolatra, ettől jóval összetettebb.
2024. márc. 1. 04:49
 17/23 anonim ***** válasza:
Shrek, visszatértél?
2024. márc. 1. 05:14
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Rendesen félelmetes, ha belegondolok, hogy elmehetsz mellettem az utcán. Milyen érzés ennyire hülyének lenni?🤣
2024. márc. 1. 06:48
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell ehhez ráta? Ha nem tetszik valaki minek legyek vele. Másnak lehet hogy az én párom nem tetszik.
2024. márc. 1. 07:23
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem mi nők tehetünk arról, hogy ti férfiak nem válogattok. Amúgy meg ha nem tetszik a tendencia, akkor tegyél ellene. Már rég kipattinthattad volna magad feleennyi erőfeszítésből, mint amennyi vergődést lenyomsz itt.
2024. márc. 1. 07:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!